標題: [其他] 肌肉型 [打印本頁]

作者: mouse    時間: 2012-9-24 02:15     標題: 肌肉型

認真最近唔知點解想大隻d…
有冇b都一樣其實想自已個feel陽光d,又一樣鍾意運動,但又驚太大舊肌肉?
我自問自已外表都唔係瘦,都有dd肌肉。因為有d想考海關之類工作xd
但太多肌肉又唔想自己太man....
有冇g又會介意自己另一半太健碩?定冇咩所謂?
其實如果有肌肉又會唔會嚇走對方呢xd
真係好好奇想知~_~
作者: 小玫瑰    時間: 2012-9-24 02:30

超喜歡肌肉人,哈哈
作者: 書皮    時間: 2012-9-24 02:47

樓主, 你個名都叫mouse........仲練? 再練變horse, 變goose, 變恐龍......
作者: KoNg    時間: 2012-9-24 03:00

我之前做果份工搞到我大隻左好多,著3真係冇甘好睇
尤其係貼身小小既3,成個男人咁..好嘔呀
所有我冇做之後,就喪hea,務求將d肌肉變肥肉
再減左d肥肉,做返排骨:p
可惜肌肉真係好難減,仍在努力中-__-
作者: kfung    時間: 2012-9-24 04:11

但太多肌肉囉...............................................
樓主晒命xdxdxd????????
唔要比d我家狗子.我呢排都訓練緊佢出d肌肉.但成效不大
作者: 小K    時間: 2012-9-24 08:21

唔好變肌肉人呀!!!
結實就好好睇了, 肌肉人好得人驚 = ="

書皮話, 變horse, 變goose, 變恐龍 呢句我笑左!!! 哈哈哈!!!
作者: KoNg    時間: 2012-9-24 08:29

我之前做果份工搞到我大隻左好多,著3真係冇甘好睇
尤其係貼身小小既3,成個男人咁..好嘔呀
所有我冇做之後,就喪hea,務求將d肌肉變肥肉
再減左d肥肉,做返排骨:p
可惜肌肉真係好難減,仍在努力中-__-
作者: mocha12    時間: 2012-9-24 09:18

我好鐘意練肌肉ga!
無奈太肥, 練左d肌肉都俾d脂肪淹沒左.....

如果想d肌肉消失, 一係就要瘋狂做帶氧運動, 做到個身體唔再燒脂, 就會燒肌肉
一係就戒蛋白質, 等個身體消耗你d肌肉
不過兩個方法都唔健康
作者: LongIsland    時間: 2012-9-24 09:25

QUOTE:
原帖由 mouse 於 2012-9-24 02:15 發表
有冇b都一樣其實想自已個feel陽光d,又一樣鍾意運動,但又驚太大舊肌肉?
我自問自已外表都唔係瘦,都有dd肌肉。因為有d想考海關之類工作xd
有冇g ...

少少肌肉無問題呀, 唔係好似健美小姐果d 一大舊都接受到既....

QUOTE:
原帖由 書皮 於 2012-9-24 02:47 發表
樓主, 你個名都叫mouse........仲練? 再練變horse, 變goose, 變恐龍......

笑左...

作者: kitman    時間: 2012-9-24 09:35

少少就夠喇~~唔要上電視果D~好恐怖
作者: 不愛吃豬扒    時間: 2012-9-24 10:47

太難看了
作者: choydandan    時間: 2012-9-24 12:37

我覺得有少少肌肉好型,太勁就唔好喇~
作者: ~緣~    時間: 2012-9-24 12:43

b >>> 鍾意運動奈何肌肉唔長進 不過努力做gym中 實肉小小就ok,太肌肉自己都怕
作者: hattricks16    時間: 2012-9-24 12:50

肌肉人

It's a man.....it's a woman....noooo....it's....the roid queen....

作者: 小琳    時間: 2012-9-24 17:06

肌肉人筋肉人好恐怖
作者: mouse    時間: 2012-9-24 18:22

小玫瑰 :反而我有同學話一見到女仔有肌肉好恐怖= =
書皮 :我真係笑左-______-我想像唔到..
KoNg : 我都覺得我著左d衫係真係man左-_-...
mocha12 : 我都認我唔係太瘦,,,練極都粗但冇明顯肌肉型...
LongIsland : haha我係手明顯d ja,,,其他位冇練呀x)
kitman ,不愛食豬扒: 咁我又唔會好似電視個d咁,,連我都會接受唔到自己= =
choydandan : 咁都好彩我諗我有排都未去到嚇親人個dXD
~緣~ :除左做gym跑步重要舉下重咁ga,,,
hattricks16 ,小琳 ...我諗我唔會比自己去到咁ge地步-_-只係鍾意自己實d著背心唔太瘦...
作者: mouse    時間: 2012-9-24 18:25

其實左手都唔太明顯 ja/_\...
作者: espresso    時間: 2012-9-24 20:14

太懶唔願做運動, 雖然覺得有少少肌肉係幾好睇, 但唔會去操=p
如果太大隻我又覺得有點突兀, 少左女仔既溫柔 (嗱,B都可以溫柔架xd)
作者: mojito    時間: 2012-9-24 20:23

我係B, 我都想自己再大隻D著3好睇D
自己都有番咁上下高同MA個人又黑黑實實, 唔練番明顯D就哂曬.
我唔識POST相上黎所以算了想睇就PM啦~.~
作者: mouse    時間: 2012-9-24 21:44

espresso妳係米鍾意飲咖啡ga?xd…我覺得溫柔都係內心ga ja....
mojito. 我想睇但我重未過驗證,pm唔到==
作者: espresso    時間: 2012-9-24 22:44     標題: 回復 #20 mouse 的帖子

哈哈好明顯我係喜歡飲espresso~
我覺得physical training做得太多個人會感覺好"硬"...
作者: ling0    時間: 2012-9-24 22:47

令我諗起Dana
作者: mouse    時間: 2012-9-24 23:19

espresso..搵日一齊去飲咖啡!!!   做到outlook滿意得啦,我咁上下就夠唔想太勁。
ling0...請問dana係…?
作者: ling0    時間: 2012-9-24 23:58

L word個Dana!
肌肉型又唔係大隻
作者: Natalie黑鴨    時間: 2012-9-25 00:16

書皮既cm ,笑左

L Word -Dana  打網球既

(不過我睇佢,佢 雖然結實,但又覺好似好瘦...)

女仔 變 健美果隻.... 軟冧冧既胸 變 硬波 ?
(p.s. 不喜勿打我)

作者: mojito    時間: 2012-9-25 01:09     標題: 回復 #20 mouse 的帖子

過左驗證再pm 我啦
作者: yoyouyo    時間: 2012-9-25 01:18

QUOTE:
原帖由 Natalie黑鴨 於 2012-9-25 00:16 發表
書皮既cm ,笑左

L Word -Dana  打網球既

(不過我睇佢,佢 雖然結實,但又覺好似好瘦...)

女仔 變 健美 ...

我都想減到好似佢咁!!!
作者: snoopy    時間: 2012-9-25 01:18

做運動是否會將肥膏便肌肉? !
點做運動先唔會燮 肌肉?

我係B ,但一D 都唔想燮MAN!
作者: mouse    時間: 2012-9-25 23:53     標題: 回復 #25 Natalie黑鴨 的帖子

睇囉好正xddd
女仔脂肪多,好難咁勁波都難埋ga....xdd
作者: mouse    時間: 2012-9-25 23:55     標題: 回復 #28 snoopy 的帖子

運動just減肥,除非舉重
作者: mouse    時間: 2012-9-25 23:58     標題: 回復 #25 Natalie黑鴨 的帖子

睇囉好正xddd
女仔脂肪多,好難咁勁波都難埋ga....xdd
作者: 小琳    時間: 2012-9-26 00:04

QUOTE:
原帖由 mouse 於 2012-9-24 18:25 發表

其實左手都唔太明顯 ja/_\...

依家又好似真係瘦左D?
不如你食肥D然後操下囉XD
作者: UNO    時間: 2012-9-26 01:25

我反而唔想太大隻...
已經矮架啦....唉

天生同男仔一樣 肌肉多過GIGI同芳芳
作者: mouse    時間: 2012-9-26 22:01     標題: 回復 #32 小琳 的帖子

我肥左好多,依家好肥得個粗字/_\
作者: mouse    時間: 2012-9-26 22:01     標題: 回復 #33 UNO 的帖子

我記得妳係舊blur f hahahaha..大家d有安全感d wow
作者: mouse    時間: 2012-9-26 22:04     標題: 回復 #32 小琳 的帖子

我肥左好多,依家好肥得個粗字/_\
作者: Franky    時間: 2012-9-27 16:01

肌肉其實幾難練,所以練左先算啦
作者: mocha12    時間: 2012-9-27 16:22     標題: 回復 #37 Franky 的帖子

同意!
操下無蝕底!
可以保護關節, 預防骨質疏鬆
作者: mouse    時間: 2012-9-28 02:13

我想減88肉,同埋想傳波快所以練3頭肌~_~結果2頭又唔明顯lu...
作者: teve    時間: 2012-9-29 07:40

keep work out for a long time since last mth i got da gym pass now go to da gym every 2 days...at da gym i used to do 20 mins running to bring up some oxygen exercise then wrk out do some weight...now i feel better. lol
作者: sloggi123    時間: 2012-9-29 11:51

i like muscle...muscle on my own...or on the others...i like muscular lady e.g. Lisa Cheng...heh...muscle is beautiful. but it's quite difficult to maintain muscle and not turn them into fat....coz im gluttonous as well
作者: APPLE1986411    時間: 2012-9-29 18:36

無所謂 高過我就ok

QUOTE:
原帖由 mouse 於 2012-9-24 02:15 發表
有冇g ...

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0