標題: [其他] 電話game [打印本頁]

作者: seamus    時間: 2012-10-14 21:06     標題: 電話game

你地電話裝左幾多隻game? 有冇game要日日玩先安落?
我而家有camelot, infectonator, cytus, tap sonic同legend
camelot會日日玩

作者: Natalie黑鴨    時間: 2012-10-14 21:24

以前(初次接觸智能手機) 裝了一堆game...
現家少了好多...e+我手機得5粒game
Zombie Dast , Aliens , Zookeeper DX, Coin Dozer ,捕魚大師(變態版)
都係 好悶好悶既時候 先會玩 呢d game =_=+
(我本身想玩 音樂&跑車game...可惜我部手機玩唔到...廢手機=A=)
作者: sloggi123    時間: 2012-10-14 21:37

得sudoku 同wordsearch
因為呢d game 真係會因為悶到pk 拎出黎玩
之前裝fishing superstars 同puzzle & dragons 玩到停唔到
uninstall 了 =.=
作者: LInG.    時間: 2012-10-14 21:47

我岩岩用智能手機嗰時
晚晚瞓之前一定要玩哂所有game一次先瞓
但我已經n耐冇開過啲game嚕..
不過仲有11隻game..多數系用黎氹細路嘅. .
作者: weom    時間: 2012-10-14 21:55

unblock me, where's my water
作者: Matthew    時間: 2012-10-14 21:57

曾經何時勁迷一隻養龍育成game,叫Dragonvale,玩到要半夜較鬧鐘起身收蛋,完全係走火入魔,不能自拔
作者: espresso    時間: 2012-10-14 22:07

一隻GAME都無... 對一個細時打開機既人黎講, 電話GAME係零吸引=p
論遊戲性/操控性/畫面, PSP比較滿足到我, 但已經無打機好耐
作者: vincent503    時間: 2012-10-14 22:53

QUOTE:
原帖由 espresso 於 2012-10-14 22:07 發表
一隻GAME都無... 對一個細時打開機既人黎講, 電話GAME係零吸引=p
論遊戲性/操控性/畫面, PSP比較滿足到我, 但已經無打機好耐

好同意樓上
電腦GAME都少玩左好多....唯一仲會玩既係LOL
手機GAME真係唔夠吸引....除左CYTUS..其他都DL左好耐冇玩
多數都係MY TV追劇 OR 蘋果動新聞 多
加上搭車已經累-3-"冇咁多精力...[難道我老了?]
作者: Kitty    時間: 2012-10-15 00:22

近期煲緊zookeeper, 我要拎晒d獎品
作者: carcar    時間: 2012-10-15 00:30

Gameloft 《Gangster Rio: City of Saints》
我比較鍾意玩GTA既GAME,而我電話而家得呢隻game

0係心情唔好又唔想俾自己唸野時,打打殺殺係不錯既選擇

作者: iod    時間: 2012-10-16 00:30

我哩排玩temple run
幾刺激好玩!!!!
上堂上到就訓着可以用黎吊命 ^^

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0