標題: [愛情] 好唔開心.. [打印本頁]

作者: 波子    時間: 2012-10-17 19:59     標題: 好唔開心..

點解女仔都要玩女仔..
作者: mcmy    時間: 2012-10-17 20:18

其實冇分男女, 只係呢種人對愛情既態度有問題
既然你已經睇清楚呢個人, 佢唔係對你真心
趁早離開都係好事
等待下一個真心錫你既人出現啦
作者: Ellis    時間: 2012-10-17 20:25

我完全認同你既講法....
有時候,我都唔明對方點解要禁做..
作者: 波子    時間: 2012-10-17 20:25

佢..好攪笑..同我講到身世勁坎坷..比男人玩到死..好想搵一個真心對佢既人..到同咗我一齊..開頭真係好好..但...三個月就露出原型..同我講..我同佢係無可能..因為佢想要小朋友..飛完我又想同我做普通朋友..我比佢玩到依個幾星期發哂癲..不停隊酒..到依家..
作者: Ellis    時間: 2012-10-17 20:33

我同你都差唔多,
原本好好,突然一個msg就冇左....
作者: 波子    時間: 2012-10-17 20:42

一齊期間..我已經覺得怪怪哋..好無知咁問過佢幾次..係咪真係接受到..佢誓神劈願要我信佢..話我同佢既感情..唔係咁脆弱..但..到最後..結果一樣..
作者: hedpig    時間: 2012-10-17 20:51

因為佢係直嘅...
作者: 企鵝    時間: 2012-10-17 20:52

算啦,放棄吧!
作者: Ellis    時間: 2012-10-17 20:54

我好努力禁同自己講要忘記佢....
作者: 波子    時間: 2012-10-17 21:01

放棄左自己成個星期..仍然好掛住佢..難聽啲講句..點解我唔係男人..好想講..女仔比女仔玩既傷害..絕對唔小於比男人玩咁傷..仲傷過比男人玩架..
作者: Ellis    時間: 2012-10-17 21:04

好明白...
自己好傷...but佢一d事都冇...
作者: 波子    時間: 2012-10-17 21:13

有一句好矛盾既說話..我好想憎佢..但憎唔落..因為衰在自己瞓身鐘意佢..反而..我好憎自己..憎點解自己唔帶眼識人..衰心軟..中個頭埋去..其實..鐘意一個人係無錯..但..錯在鐘意一個唔鐘意自己既人..咁..憎得邊個..佢睇到我依家咁既樣..不知幾開心..
作者: Ellis    時間: 2012-10-17 21:18

same here.....
作者: Ellis    時間: 2012-10-17 21:24

佢宜家可能已經同緊佢新女朋友一齊....
佢開心,我就係到自己愁...
作者: carb0511    時間: 2012-10-17 21:24

我們自己學會成長吧!!最近我也從陰霾里走出來~學會真正的放下了
作者: WhiskyOnRock    時間: 2012-10-17 21:39

錯了下次就懂得戴眼識人,不要太易相信人,太快跟人一起~
加油!Take care~
作者: sloggi123    時間: 2012-10-17 21:41

隊酒傷肝, 記得食健肝素

我又要再講多次....第時望返轉頭, 就會發現自己好天真好傻, 為左D唔值既人....好想一棍"勾"醒而家既自己....
作者: 25ZM    時間: 2012-10-18 00:34

男人女人都要食飯.
只係機率問題, 唔會有必然架喎.
睇開啲啦.
作者: ???    時間: 2012-10-18 00:37

QUOTE:
原帖由 sloggi123 於 2012-10-17 21:41 發表
隊酒傷肝, 記得食健肝素

我又要再講多次....第時望返轉頭, 就會發現自己好天真好傻, 為左D唔值既人....好想一棍"勾"醒而家既自己....

何止一棍。。。。
作者: time    時間: 2012-10-18 02:27

愛情本來就係gambling,輸佐要止蝕。。。。你噤洛去小心輸到負資產。。LET GO LA。。。
作者: wleey2500    時間: 2012-10-18 03:45

放手~~~放開所有~~~

其實有時對他人仁慈即係對自己殘酷
何不退一步呢 (雖然好難)

慢慢黎啦, 樓主加油! :]
作者: 波子    時間: 2012-10-22 03:53

眼見佢過得開心..無錯..應該開心先係..有邊個想深愛既人受傷..唔開心..但回心一諗..我會好嬲佢..因為係我為佢傷心難過時..佢一啲感覺都冇 ! 我好想呃自己..佢只係扮堅強..可惜事實佢真係好想我死..我為佢攪到咁佢可以當冇件事..我真係好蠢 !
作者: Spio    時間: 2012-10-22 13:43

個女仔好靚女架咩?
有咩吸引到你搞到你咁顛?
其實件事你唸簡單小小咪得囉
你大可以好灑脫地一笑置之架喎
作者: 波子    時間: 2012-10-25 12:10

佢真係好靚...講真...開頭佢接受我我都估到唔對路...但佢當時真係好關心我...成日陪住我...所以我慢慢信佢...會有小小鐘意我...要我比時間去感覺佢對我真心...咁就出事...大約可以咁樣講出黎...希望有網友明白...真係好傷...
作者: sloggi123    時間: 2012-10-25 15:21

即係...你中意一個靚女但心腸唔好既人. 檢討下....
作者: gatsuxlokb    時間: 2012-10-25 20:20

QUOTE:
原帖由 sloggi123 於 2012-10-25 15:21 發表
即係...你中意一個靚女但心腸唔好既人. 檢討下....

好心你就咪鬼系人地咁低落geh時候講埋曬d咁geh野啦 -_-
作者: fee    時間: 2012-10-26 12:20

無嘢係必然嘅
只好相信佢話鐘意你時係真心鐘意你
同樣地 唔再鐘意都係真心…

如果你認為你係好鐘意佢 你放手呀
你會想對方 想自己得到幸福
如果做唔到 至少唔好再聯絡
唔好俾機會大家再傷害大家 俾自己再沉溺落去

不如問下自己想要啲咩
作者: K.Y.    時間: 2012-10-26 12:41

QUOTE:
原帖由 gatsuxlokb 於 2012-10-25 20:20 發表

好心你就咪鬼系人地咁低落geh時候講埋曬d咁geh野啦 -_-

咁佢又唔錯得晒...
靚女但心地唔好,就更加應該放手,唔好再記掛住D咁既人啦....
外表唔可以永恆,但內心既美麗就可以...
樓主妳大D就會明白,一個人有內在美係幾咁吸引~!
作者: 波子    時間: 2012-10-26 20:34

請問..有冇好酒吧介紹?  (Les 吧..想識多啲 Les 既朋友) ...
作者: spolaw    時間: 2012-10-26 21:33

QUOTE:
原帖由 波子 於 2012-10-26 20:34 發表
請問..有冇好酒吧介紹?  (Les 吧..想識多啲 Les 既朋友) ...

LES吧其實識唔到咩人...通常都是同埋朋友去, 未必同陌生人玩

如果係為咗識女朋友, 就更加唔係一個適合的地方

樓主你幾多歲?
作者: spolaw    時間: 2012-10-26 21:35

QUOTE:
原帖由 波子 於 2012-10-25 12:10 發表
佢真係好靚...講真...開頭佢接受我我都估到唔對路...但佢當時真係好關心我...成日陪住我...所以我慢慢信佢...會有小小鐘意我...要我比時間去感覺佢對我真心...咁就出事...大約可以咁樣講出黎...希望有網友明白. ...

樓主為咩覺得唔對路?因為自問襯唔起美女?

介唔介意講下, 你地識咗幾耐一齊, 一齊咗幾耐
作者: 波子    時間: 2012-10-27 20:13

我3X歲..一齊3個月 =.=" 唔多講..會比人話無腦..因我極度樣衰..有自知之明..已經知無行..我只想識普通女性朋友..唔敢再拍拖..
作者: 小子木    時間: 2012-10-27 23:36

朋友,別為一片烏雲,而忘記天藍的美
希望你很快會忘記那烏雲
作者: 波子    時間: 2012-10-28 19:05

都係果句啦..好難識到姊妹..有 D 懶係直既女見到 LES 都扮哂野退避三省..真係好想講一句..妳自己照下鏡啦..省 D 啦..當我狗公賤男人係女都要咩..所以...唉........女仔都帶有 E D 眼光睇女仔...
作者: nicolepig    時間: 2012-10-28 20:10

就算對方唔係直....都唔一定會ok你外型...你想要靚女.....咁要升級下自已....係人都想要靚d的對象...但問題係你有咩個人之處.....人地必須簡你.....有d野係...人地俾到你的野...你都要俾到人....
咁無謂被飛就EE丫丫.....記得自已開心過就算.....咁人地都叫一齊左三個月唔係三日...
如果外型對方係咁睇重.....唔好話三個月....三個鐘內你都唔會有對方電話...
會唔會係你幻想地美化左對方...缺點人人有...靚唔靚好主觀......靚唔代表可能玩弄感情
但至少不會無多幾個選擇權利.....你又有幾中意佢....你咁樣唱對方....你的品行都未夠....

QUOTE:
原帖由 波子 於 2012-10-28 19:05 發表
都係果句啦..好難識到姊妹..有 D 懶係直既女見到 LES 都扮哂野退避三省..真係好想講一句..妳自己照下鏡啦..省 D 啦..當我狗公賤男人係女都要咩..所以...唉........女仔都帶有 E D 眼光睇女仔...

作者: spolaw    時間: 2012-10-28 20:14

QUOTE:
原帖由 波子 於 2012-10-28 19:05 發表

有 D 懶係直既女見到 LES 都扮哂野退避三省..真係好想講一句..妳自己照下鏡啦..省 D 啦..

---> 你是說普通朋友/同事?
作者: Forget_me_not    時間: 2012-10-31 12:17

玩人=唔成熟0既表現

俾人玩, 因為貪戀美色, 所以睇得唔清楚
作者: hattricks16    時間: 2012-10-31 13:29

QUOTE:
原帖由 nicolepig 於 2012-10-28 20:10 發表
就算對方唔係直....都唔一定會ok你外型...你想要靚女.....咁要升級下自已....係人都想要靚d的對象...但問題係你有咩個人之處.....人地必須簡你.....有d野係...人地俾到你的野...你都要俾到人....
咁無謂被飛就 ...

作者: K.Y.    時間: 2012-10-31 14:28

QUOTE:
原帖由 nicolepig 於 2012-10-28 20:10 發表
咁無謂被飛就 ...

講得好!... agree...
你揀人,人揀你。

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0