標題: [生活] 多謝所有令 Blur F 重生的朋友~ [打印本頁]

作者: 撒爾達    時間: 2012-7-13 12:29     標題: 多謝所有令 Blur F 重生的朋友~

好感動, 就算係一個新地方都同樣興奮!
多一個自己人聚集既地方

作者: siuj    時間: 2012-7-13 12:38

Exactly!多謝fing幫忙解決帳戶問題!
作者: fing    時間: 2012-7-13 12:42

QUOTE:
原帖由 撒爾達 於 2012-7-13 12:29 發表
好感動, 就算係一個新地方都同樣興奮!
多一個自己人聚集既地方

大家有個地方hea下開心就好=)
作者: fing    時間: 2012-7-13 12:43

QUOTE:
原帖由 siuj 於 2012-7-13 12:38 發表
Exactly!多謝fing幫忙解決帳戶問題!

raeho 同WhiskyOnRock 喺manage 個forum 都幫左好大忙!仲有其他開post討論既各位,等個forum多d生氣=D

希望多d人會搵返黎啦=)
作者: WhiskyOnRock    時間: 2012-7-13 13:14

大家盡量 forward 出去就應該好快見到成果,加油!
作者: weyang    時間: 2012-7-13 19:10

thanks a lot, fing
作者: beal    時間: 2012-7-13 20:48

好多謝版主令blur-f重生,冇左blur-f,跟本冇辨法識都一班同聲同氣的朋友
作者: kixd    時間: 2012-7-13 22:14

也許從前一直把blur-f take it for granted, 今次有機會 '重生' 會好好珍惜, 感謝妳們!
作者: EEE    時間: 2012-7-13 22:24

加油!
作者: fing    時間: 2012-7-13 22:31

最好既方法係就大家開/覆多d post,upload 下舊post,鍾意既可以去下尋人區既活動,當然仲要將個forum話畀身邊既朋友聽;)
作者: raeho    時間: 2012-7-13 23:55

之後仲會有更多問題, 長路漫漫.
希望大家出力支持!
大家共勉!
作者: JEFF    時間: 2012-7-14 02:05

我知道..我會愛上這裡..THX!
作者: Cynip    時間: 2012-7-14 10:46

Thank you for bringing Blur-f back!!
作者: eggtart    時間: 2012-7-15 00:05

its great !blur-f reopen again
作者: 雨花    時間: 2012-7-15 23:43

truly,
a million thx~
作者: simplesimple    時間: 2012-7-16 01:01

我都係蒲左blurf好多年既老鬼
多謝所有令blurf重生既朋友仔
大家真係要努力forward出去呀
作者: raeho    時間: 2012-7-17 00:40

大家可以睇睇呢個post了解一下

http://blur-f.freebbs.tw/viewthread.php?tid=152&extra=page%3D1
作者: kit025    時間: 2012-7-18 00:31

太好了,見到blur-f 執笠真係勁唔開心!><"
而家見到呢度有如重生,thx !
作者: Francisco    時間: 2012-7-18 16:48

Thanks all! Add oil!
作者: DIAMOND    時間: 2012-7-18 18:33

thanks for the arrangement.
作者: kkyy    時間: 2012-7-18 18:34

Thanks all
作者: stofu    時間: 2012-7-18 20:46

BLUR-F重生我都好開心
開頭以為只係DOWN SERVER,
點知原來係執
畢竟都玩左好一段日子,真係好唔捨得,
好彩而家有呢個地方
作者: Karmenjai    時間: 2012-7-18 23:02

之前以為blurf真的沒了 好唔開心
現在失而復得的感覺好奇妙!
謝謝妳們!
作者: sbee    時間: 2012-7-18 23:02

Thanks a lot
作者: bb888    時間: 2012-7-19 23:49

有咩方法可以令原本那個開返?
作者: 靜馬    時間: 2012-7-20 11:44

希望呢度會同以前一樣咁開心..
thank you those who has been contributed
作者: fing    時間: 2012-7-20 14:16     標題: 回復 #25 bb888 的帖子

http://blur-f.freebbs.tw/viewthr ... &extra=page%3D1

可以去呢個post睇返, 有blur 最新的update, 佢應該真係短期內都唔會重開個網住...
作者: 小玫瑰    時間: 2012-7-21 01:54

沒有了這兒,會很失落呢
作者: somer    時間: 2012-7-21 13:35

thank you!
作者: Bubu_pig    時間: 2012-7-22 04:07

真心千萬分感激板主
作者: Jen    時間: 2012-7-22 17:56

yay!!finally we could have a place to share again!!
A million thanks !!!!!
作者: luuuuu    時間: 2012-7-22 19:45

thanks so much really!
作者: fing    時間: 2012-7-22 19:54     標題: 回復 #31 Jen #32 luuuu 的帖子

我見唔少人都係facebook 或者frd講而知道呢個forum
大家可以幫幫手將呢個forum 話畀你地身邊既朋友知啊! =)
作者: chanwk    時間: 2012-7-23 14:15

Thank you
作者: philip    時間: 2012-7-23 15:06

Blur-F Reconstructed 謝謝你們建立一個新平台給姊妹們繼續聚下來,
Thank you so much  .^_^.

希望【Blur-F Reconstructed】能保持下,加油 ~ 努力呀 ~
謝謝.
作者: roff    時間: 2012-7-23 20:16

終於可以上返 BLUR-F, THANK YOU!!
作者: 石更月翏    時間: 2012-7-23 20:57

gd job ~~~
作者: 小熊子    時間: 2012-7-23 23:03

真係非常感謝各位有心人幫手攪番呢個網站,
令到大家有返一個聚腳點.
作者: king    時間: 2012-7-24 09:31

繼續加油,繼續支持!!!
作者: sayhello    時間: 2012-7-24 23:21

失而復得,多謝晒!
作者: Kris    時間: 2012-7-27 17:33

Thanks so much. All ur hard work is appreciated
作者: raeho    時間: 2012-7-31 23:02

多謝你幫手宣傳!
多番d人la!

QUOTE:
原帖由 philip 於 2012-7-23 15:06 發表
Blur-F Reconstructed 謝謝你們建立一個新平台給姊妹們繼續聚下來,
Thank you so much  .^_^.

希望【Blur-F Reconstructed】能保持下,
加油 ~ 努力呀 ~
謝謝.

作者: wleey2500    時間: 2012-8-1 00:34

Thank you so much for reconstructing this website
I cannot imagine a life without this community... My sentiments are all released here and I have such wonderful experiences :')
作者: Park    時間: 2012-8-1 09:59

我都覺近排開始多左人氣
作者: yu520    時間: 2012-8-3 14:44

is happy to see blur-f againDD
thx so much!
作者: twisted    時間: 2012-8-4 01:48

Thanks so much for bringing a site back.
作者: 24114054    時間: 2012-8-5 20:07

多謝晒大家令Blur F 重生
作者: vigo    時間: 2012-8-5 23:48

QUOTE:
原帖由 bb888 於 2012-7-19 23:49 發表
有咩方法可以令原本那個開返?

我都係咁話,尤其係以前的交友欄...
作者: kenixx    時間: 2012-8-6 21:28

Blur-f is back! 多謝晒!
作者: raeho    時間: 2012-8-7 00:06

QUOTE:
原帖由 vigo 於 2012-8-5 23:48 發表

我都係咁話,尤其係以前的交友欄...

舊交友欄不能在新 system 做番. 而家的交友區等如舊交友欄. 將就下.
作者: 小霖    時間: 2012-8-7 03:26

說真的無左BLUR﹣F LEE段日子,我真係有D DOWN,但知道開番,心情超開心。
同埋覺得幸福真係吾係永遠係我地眼前,
我地真係要珍惜同愛護LEE度。

真的真的感激板主重生了BLUR﹣F,也重生了我。^^

作者: 撒爾達    時間: 2012-8-7 10:05

其實我以前都係齋讀為主, 極少留言
新Blur-F 誕生後, 自覺係時候要出力做多d 實際上既支持 ---- 就係留多d 言~

失去過先學會珍惜, 我既慣性病徵..
作者: raeho    時間: 2012-8-10 23:52

琴日freebbs server dwon 左, forum 上唔到, 好彩好快無事
希望之後都順利

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0