標題: [朋友] 希望有縁結識你 [打印本頁]

作者: Rice    時間: 2012-10-26 01:10     標題: 希望有縁結識你

Hi, 本人Pure,30,167cm,短髮,巨蟹座,想結交智趣相投的朋友和情人。平時性格上有點內斂偏感性,有喜歡一個人的時候,但享受每個親朋好友的聚會。愛好music, boxing, darts, games, drinks.. 喜歡比較爽和成熟的女孩,我相信做朋友、情人都要講縁份,希望有縁結識你。
作者: joey0717    時間: 2012-10-26 01:33

我都係巨蟹座PURE啊,做個朋友??
作者: Vampire_Bar    時間: 2012-10-26 03:14

做個朋友呀,我下個月29,B

Whatsapp:9648 2358
作者: Rice    時間: 2012-10-26 10:20

joey0717: I pm u n drop my LINE
Vampire_Bar: added u LINE

作者: Lawliet    時間: 2012-10-26 14:22

Boxing friend here
作者: Rice    時間: 2012-10-26 16:16

What kind of boxing? M play muay thai.
作者: cool    時間: 2012-10-26 18:22

我是PURE~~可否做朋友~~
作者: yan0424    時間: 2012-10-26 19:18     標題: Hi

可以做朋友嗎^_^
作者: Rice    時間: 2012-10-26 20:39

pm 左你地
作者: littlemen    時間: 2012-10-26 21:59

boxing fd 揮手...係邊到學呀你?
作者: Spio    時間: 2012-10-26 22:04

做個朋友吖。
作者: Rice    時間: 2012-10-26 23:51

littlemen: 而家tst玩緊,之前kt, cwb,你呢?
Spio: I drop u my line
作者: kenny_bear    時間: 2012-10-27 00:54

hello make fd ok ma?
我係白羊,今年28
作者: avis    時間: 2012-10-27 13:12

打拳好特別wor~
玩左幾耐呢?
作者: 大口仔    時間: 2012-10-29 02:32     標題: hi

我也愛運動,做個朋友吧!
作者: Lawliet    時間: 2012-10-29 11:27

I do bodycombat @ California gym.  Also Muay Thai every Friday @ Mong Kok.

作者: Rice    時間: 2012-10-29 22:53

So good! How long have u been playing Muay Thai?
作者: hoc    時間: 2012-10-29 23:55

Hello~ nice to meet u
作者: Nobody    時間: 2012-11-11 08:59

專係朋友堆搶人女友仲夠膽出黎揾食!
作者: wleey2500    時間: 2012-11-11 09:03

QUOTE:
原帖由 Nobody 於 11/11/2012 08:59 AM 發表
專係朋友堆搶人女友仲夠膽出黎揾食!

作者: yan0424    時間: 2012-11-11 10:02     標題: Hi

Nobody,何謂搵食?敢向天發誓另一主腳對版主無意思嗎?對方無意思點搵都食唔到的,請不要中傷別人,如果有問題,應該雙方也有的
作者: Rice    時間: 2012-11-11 21:38     標題: 回復 #19 Nobody 的帖子

搶?! 小女自問沒這個本事,兄台實在抬舉,但請閣下能想想誰才是事件中的最大受害者,誰傷得最重,我好不容易花了好幾個月才令傷口愈了一點,你年紀比我還要大,做事請成熟點,有時間便想想如何對你身邊的人好吧,不要再做這種事。

P.S. 感謝小Yan為我說話,但確實沒必要為此而動氣。

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0