標題: [朋友] Deleted [打印本頁]

作者: fourteenmac    時間: 2012-12-20 02:55     標題: Deleted

Deleted

作者: Erika    時間: 2012-12-20 10:32

Agree.
作者: apt    時間: 2012-12-20 10:45

拍拖真係洗好多錢:/
但係佢嗲下我又會耳仔軟見到佢笑得好開心我又好開心
所以..係值得既
作者: 十二    時間: 2012-12-20 11:10

人生得意須盡歡,莫使金樽空對月。
天生我材必有用,千金散盡還復來。

俾啲自信自己。
作者: fourteenmac    時間: 2012-12-20 11:24

QUOTE:
原帖由 Erika 於 2012-12-20 10:32 AM 發表
Agree.

我咁講只係有朋友覺得拍拖就係有錢人既玩意..而我覺得呢個社會上仲有人係會同我有同一個觀念...
作者: 十二    時間: 2012-12-20 12:04

人生得意須盡歡,莫使金樽空對月。
天生我材必有用,千金散盡還復來。

俾啲自信自己。
作者: bibubibu    時間: 2012-12-20 13:03

agree!!有時平平地唔洗洗咁多錢仲開心
作者: waiyee    時間: 2012-12-20 13:26

對上一次拍拖應該用咗好多錢
但我又成日出咗個念頭係,
因為我搵到, 佢搵唔到(無搵得咁多) 所以我俾埋係應該
作者: Erika    時間: 2012-12-20 15:29     標題: 回復 #5 fourteenmac 的帖子

拍拖系咪用得多錢我真系唔系好知 不過我prefer簡單生活 我同朋友social只會食飯行山單車跑步保齡球 不過同齡既朋友都系唱k睇戲落bar. 相對之下我都既慳的lol
朋友約食飯我自己去邊度都無所謂 不過佢地去果D都系要百幾二百蚊 不過其實都系因為可以坐得耐傾到計既餐廳都唔平 有朋友約我食大排擋 不過仲未得閑..同埋只有好好既朋友我會去佢地屋企樓下McDonald傾計 仲要唔食野果隻lol

作者: newen    時間: 2012-12-20 16:15

我都覺得如果能夠同喜歡既人一齊打下波,跑歩應該都會好開心

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0