標題: [愛情] net chat 既 G 係咪通常好猴禽?? [打印本頁]

作者: RonSiu    時間: 2012-12-20 13:17     標題: net chat 既 G 係咪通常好猴禽??

第二次就同我講佢好想要,佢知我有 partner同埋我冇俾相佢。分享下經驗。
作者: shinki_泳    時間: 2012-12-20 13:30

咩叫"第二次就同我講佢好想要"?
第二次見? 第二次傾? 係咪仔扮架-_-
作者: coincidence2    時間: 2012-12-20 14:37

樓主, 多口一問, 有女友仲上線搵G傾計, 你女友知唔知架
作者: helen0313    時間: 2012-12-20 15:26

WHAT IS NET CHAT?
作者: coincidence2    時間: 2012-12-20 16:26

定知道樓主賣性玩具佢就natural high? XDDDDD
作者: supertel    時間: 2012-12-20 17:10     標題: 回復 #3 coincidence2 的帖子

我都想問樓主呢個問題!!!
作者: RonSiu    時間: 2012-12-20 17:13

第二次傾計,佢「聊」我既。佢話半年冇做過,好想要sex.我想溝G就俾左相啦(滴汗)。
作者: RonSiu    時間: 2012-12-20 17:17

就算見我賣sex toy就natural high 都唔關我事架,我幫佢唔到。自己搞惦啦XD
作者: helen0313    時間: 2012-12-20 17:24

WHAT IS NET CHAT AR
作者: RonSiu    時間: 2012-12-20 17:35

網上聊天,即係msn,skype, fb inbox個d
作者: helen0313    時間: 2012-12-20 18:30     標題: 回復 #10 RonSiu 的帖子

網業黎ga?
作者: time    時間: 2012-12-20 18:47

B DO THE SAME HERE !!!! NO PREJUDICE
作者: apt    時間: 2012-12-20 18:56

i can only say there's lots of predators out there..
作者: cheuk    時間: 2012-12-20 21:58

其實你肯定對方係G? 可能係變態男都唔定。
作者: RonSiu    時間: 2012-12-20 23:17

有諗過係變態男,但佢賣束胸既@_@
作者: J__    時間: 2012-12-21 11:45

QUOTE:
原帖由 RonSiu 於 2012-12-20 23:17 發表
有諗過係變態男,但佢賣束胸既@_@

1樣可以係變態男.

btw. 識人1日半日話鍾意人. 想溝人個d b. 又算唔算變態既1種.
作者: nothin    時間: 2012-12-21 11:59

d G睇到呢個topic, 可能以後唔玩net chat了...
作者: coincidence2    時間: 2012-12-21 12:09

QUOTE:
原帖由 J__ 於 2012-12-21 11:45 發表

1樣可以係變態男.

btw. 識人1日半日話鍾意人. 想溝人個d b. 又算唔算變態既1種.

呢D急色B簡直係大把啦......相都未見過, 傾一兩日就有FEEL
作者: J__    時間: 2012-12-21 12:18

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2012-12-21 12:09 發表

呢D急色B簡直係大把啦......相都未見過, 傾一兩日就有FEEL

人地有個偉論: 我唔會了解哂1個人先同佢開始囉. 如果了解哂. 我可以直接同佢結婚啦.
咁wor. 咁我都唔識答喇. 我才疏學淺. 接唔到落去.
個個人d對話真係好那正. 好想同大家share下.
作者: RonSiu    時間: 2012-12-21 12:42

QUOTE:
原帖由 J__ 於 2012-12-21 12:18 發表

人地有個偉論: 我唔會了解哂1個人先同佢開始囉. 如果了解哂. 我可以直接同佢結婚啦.
咁wor. 咁我都唔識答喇. 我才疏學淺. 接唔到落去.
個個人d對話真係好那正. 好想同大家share下.

答得咁好點接落去啊,又係d所謂既「因誤會而結合,因了解而分手」既另一版本。溝完再通埋就可以分了。
作者: RonSiu    時間: 2012-12-21 12:44

QUOTE:
原帖由 nothin 於 2012-12-21 11:59 發表
d G睇到呢個topic, 可能以後唔玩net chat了...

跟住直接跳去傾電話唔使打字tim.
作者: J__    時間: 2012-12-21 13:01

QUOTE:
原帖由 RonSiu 於 2012-12-21 12:42 發表

答得咁好點接落去啊,又係d所謂既「因誤會而結合,因了解而分手」既另一版本。溝完再通埋就可以分了。

正!! "因誤會而結合, 因了解而分手" 佢唔敢了解. 因為知溝完就要分.

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0