標題: [女友_P] 2013啦! 其中願望當然係識到新女朋友喵 [打印本頁]

作者: Natalie黑鴨    時間: 2013-1-1 03:01     標題: 2013啦! 其中願望當然係識到新女朋友喵

前言-- 我快要咳咳到吐血! (唔戴頸巾既下場)忠心警告: 以下可能有0.1%色情成份  
大家好! 新年快樂! 身體健康! 心想事成!
新一年願望=色財兼收!!!
所以我要開帖 看看 能唔能識到她
自介先...
我係黑鴨,20歲(3月就21歲,樣完全唔似真實年齡
係一隻Pure鴨 ( 樣 好鬼女仔, 衣著 少少小男孩(?) , 打死都唔著裙唔著女人鞋唔扮妝既
性格-樂觀, 唔熟=被動 熟左=主動&貪玩,能瘋玩, 玩得既 , 大膽(咩野都玩,除左一夜情/偷食/sm 果d 之外XD)   
Home(彩虹) ,在職中(觀糖)
身高 156~7咁上下啦  體重,妳自己過黎抱下我就知啦
外表上 係乖乖斯文囡, 事實上唔係, 係唔聽話 幾貪玩 好色XD *注意: 超級好色 只對愛人*
K-POP迷, 我結fans(No.1 維尼 ) , RM fans  ( 總之 韓國d野 我都吹得)
對象:
希望係年上的女友(G or P-G)._. 沒辦法, 年上既女仔 好特別(?)
要有胸可渣 ,唔好咁大(渣唔哂啦XDDD  我自己既鴨胸肉夠天然「AA」級  
同我差唔多高至最岩我心水喵
性格唔講, 重要係  用牙籤都「夾」到!
更重要係 好女孩 *w* ( 如果妳係純情既,更加好! 等我黎教壞妳 ((天音:變態!!!
本人既聯絡方式 包括...
SMS(人仔台) , whatsapp , facebook  (Line遲d裝番啦...唔太常用既)
小姐們, 有興趣可pm 留低 妳既tel no.
本鴨等妳喵~
作者: mojito    時間: 2013-1-1 09:52

很色……樓主加油呀下
作者: pui    時間: 2013-1-1 10:39

新年新願望~加油!
作者: 陳細皮    時間: 2013-1-1 10:46

要有胸可渣 樓主開晒門見晒山 lol
祝妳新一年搵到真愛
作者: +S!u_王子(武)    時間: 2013-1-1 12:26

細佬你係得既
夠哂坦白

作者: Natalie黑鴨    時間: 2013-1-1 12:32

開哂東南西北既門,見哂全世界既山 都沒人pm我XDDDD
係咪我嚇走哂d人…XDDD

p.s. 年下既都得,最多 比我細二至三年~ 怕代溝嘛
作者: luckysisi123    時間: 2013-1-1 14:22

估唔到你原來。。。。
作者: 憧憧    時間: 2013-1-1 14:37

果然係~~~
作者: Natalie黑鴨    時間: 2013-1-1 14:58

我係一隻好誠實既陸上鴨喔!!!
作者: 雨花    時間: 2013-1-1 23:04

年上+純情?? XD seems a bit 矛盾
so sad. neither of them XDDD
作者: Natalie黑鴨    時間: 2013-1-1 23:33

QUOTE:
原帖由 雨花 於 2013-1-1 23:04 發表
年上+純情?? XD seems a bit 矛盾
so sad. neither of them XDDD

純情 我話如果你係既話, 都得姐=v= 唔係硬一定要 純情既年上XDDDD 除非佢既智商如十幾歲
P.S. 愈講愈惡搞XDDDD  我搵女朋友係認真,唔係惡搞喔!!!!
作者: J__    時間: 2013-1-2 09:32

QUOTE:
原帖由 憧憧 於 2013-1-1 14:37 發表
果然係~~~

憧憧. 岩唔岩你.
作者: 不愛吃豬扒    時間: 2013-1-2 15:51

希望你搵到啦
作者: nova    時間: 2013-1-2 18:18

路過推post 支持
作者: Natalie黑鴨    時間: 2013-1-5 22:12

推推推~

作者: meiji    時間: 2013-1-16 00:15

做個朋友丫
作者: doodle114    時間: 2013-1-16 01:27

路過的K-pop迷..我結紅薯迷..rm迷!!!
雖然唔係g/p..
但可以做個朋友嗎??
作者: Natalie黑鴨    時間: 2013-1-16 14:56

QUOTE:
原帖由 doodle114 於 2013-1-16 01:27 發表
路過的K-pop迷..我結紅薯迷..rm迷!!!
雖然唔係g/p..
但可以做個朋友嗎??

wow 臭味相投!!
當然可以架~~~

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0