標題: [女友_G] 好既伴侶真係咁難在我身邊出現嗎? [打印本頁]

作者: ~傻婆~    時間: 2013-1-4 22:24     標題: 好既伴侶真係咁難在我身邊出現嗎?

除左酒吧上網識人...我再想不到有其他地方可以識到另一伴~~~
唔好話另一伴呀..真心朋友都難啦!!!
d 人話g 易識..對我黎講b 更易識啦!!!!

我知我高....但係我唔介意呀~~~
25+既朋友....大家做個朋友吧^^

happydvenus@hotmail.com

line 同微信都有pw 我吧^^
作者: mean    時間: 2013-1-4 23:19

有同感,前排上網識試過我一話自己幾歲條友即刻話訓早抖添,問你死未...
我都想識多D朋友,whatapp ok?
我已是你面書中的一友成員XD,猜猜我是誰哈哈
作者: ~傻婆~    時間: 2013-1-4 23:39

哈...你是我fb gp 既人嗎??
無我whatsapp 就應該無咩傾過計架wo...好難估jei!!!!!!!!!
作者: mean    時間: 2013-1-4 23:56

係啊,仲要係你近況剛回應過你XD
作者: waiyee    時間: 2013-1-5 01:04

哈佬哈佬~~
我覺得識人好難-.- 無論係B定G
甚至係識一個朋友.. 識咗都唔代表可以keep到
一講到要keep就好難T_T~
作者: LFN    時間: 2013-1-5 02:55

你搵女友g咩@@搞什麼
作者: 索柏    時間: 2013-1-5 22:17

識朋友難,遇到真心朋友更難
作者: ~傻婆~    時間: 2013-1-6 14:55     標題: 回復 #6 LFN 的帖子

無人搵女友g wo= = 我係g 點會搵女友係g 呀= ="
作者: toysstory    時間: 2013-1-7 09:27

越係刻意搵個陣就無,一係就識到D癲o既;到妳無心搵,就會無啦啦彈左出黎;所以唔好灰心
作者: Newk2012    時間: 2013-1-7 12:49

send 咗email 俾你,add Line傾下計啦
作者: rx_law    時間: 2013-1-7 17:18

無....我已經半放棄狀態了...好累...真係好累....
作者: ~傻婆~    時間: 2013-1-7 22:07

QUOTE:
原帖由 toysstory 於 2013-1-7 09:27 發表
越係刻意搵個陣就無,一係就識到D癲o既;到妳無心搵,就會無啦啦彈左出黎;所以唔好灰心

無錯你講得好岩.....
作者: carb0511    時間: 2013-1-8 07:41

搵到係一回事,keep 唔keep 到又係一回事啦!
識多d fd.比較實際.
作者: ~傻婆~    時間: 2013-2-28 15:10

QUOTE:
原帖由 Newk2012 於 2013-1-7 12:49 發表
send 咗email 俾你,add Line傾下計啦

我唔睇email 架....pm 我啦^^
作者: LongIsland    時間: 2013-2-28 17:41

QUOTE:
原帖由 toysstory 於 2013-1-7 09:27 發表

好同意, 平常心啦, 無心搵果陣, 真係唔知點解無啦啦會彈一個人出黎...
作者: Jillix    時間: 2013-3-20 08:58

我同我女朋友相識手法係無人學到,簡直峰迴路轉!所以呢,唔好灰心!緣份到左你想唔要都唔得!
作者: Jillix    時間: 2013-3-20 08:59

我同我女朋友相識手法係無人學到,簡直峰迴路轉!所以呢,唔好灰心!緣份到左你想唔要都唔得!
作者: Guten_Morgen    時間: 2013-3-20 09:06

QUOTE:
原帖由 Jillix 於 20/3/2013 08:59 AM 發表

峰迴路轉
作者: wongvicky    時間: 2013-3-20 10:33

我都覺圈子越大越細,真係好難識朋友,我3x ok ma?
作者: seamus    時間: 2013-3-20 13:39

QUOTE:
原帖由 Jillix 於 2013-3-20 08:58 發表

好好奇! tell us how you guys met
作者: ~傻婆~    時間: 2013-3-20 17:20

QUOTE:
原帖由 wongvicky 於 2013-3-20 10:33 發表
我都覺圈子越大越細,真係好難識朋友,我3x ok ma?

無問題呀^^ nice to meet u~~

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0