標題: [愛情] 有冇遇過喜愛flirt人既女生? [打印本頁]

作者: heear    時間: 2013-2-14 23:14     標題: 有冇遇過喜愛flirt人既女生?

最近遇上一個...
知道佢有男友, 令我有點不知所措

其實我想clarify flirt,
身體接觸/行為?
言語上?
眼神?
作者: time    時間: 2013-2-15 01:59

言語行為同拍拖熱戀期一樣,只系唔會有人開聲講大家咩關系
作者: 雨花    時間: 2013-2-15 11:12

如果佢有男友的話,小心d好d。
同埋佢點flirt法?言語上身體上眼神上好多直女都會做,又或者唔覺意做左

其實我好鐘意言語上flirt人,例如讚人靚,熟左知道對方受,就會咁講,雖然只係普通朋友。(只限同性)

有時我老爸聽到我不斷讚我啊媽,都會講句:「如果你係男仔實tam3死女仔。」
我都想我係男仔…sigh
作者: butwho    時間: 2013-2-15 17:58

我都喜歡女孩子., 但不會想自己成為男孩 兩個女孩子一起很美很溫馨(:
作者: yanyan12345    時間: 2013-2-15 20:01

QUOTE:
原帖由 heear 於 2013-2-14 23:14 發表
最近遇上一個...
知道佢有男友, 令我有點不知所措

其實我想clarify flirt,
身體接觸/行為?
言語上?
眼神?

邪花入體....小心d...
作者: kiki    時間: 2013-2-15 21:04

作者: coincidence2    時間: 2013-2-15 22:33

自己無想多咗, 人地點姣法又有咩相干
作者: mouse    時間: 2013-2-16 02:33

總會有好多呢d人..睇妳好唔好彩中伏
但我對fd都會有時口花下,but..佢地好彩都知我咩人hahahah
作者: heear    時間: 2013-2-16 10:58

我係有意既, 但當然唔想搞破壞

佢會挨埋黎, Q手, 搭膊頭, 試過輕輕攬住但好快放手

不過總覺得佢係唔覺意flirt既

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0