標題: [女友_B] HALO~~ [打印本頁]

作者: mangoman    時間: 2012-7-23 22:46     標題: HALO~~

1) B/G/P/Bi/Undefined  <--- B
2) Status  <--- SINGLE
3) Age <--- 二十有八
4) 星座 <--- 人馬仔
5) 喜好 <--- 一時諗唔起... 睇戲, 睇書...諗嘢....
6) 性格 <--- 頗為典型的人馬仔....
7) Expectation  <--- 非誠勿擾

Optional:
1) 身高體重 <--- 唔矮, 但唔算高... 16X..... 唔輕...
2) 飲酒、吸煙與否 <--- 少飲, 少食, 可以唔食
3) 聯絡方式  <--- MSN - mangoman310@hotmail.com

聯絡方式  <--- FB - mangoman310@hotmail.com

哈哈, 我諗無人好似我咁懶...........

作者: Jtlee    時間: 2012-7-23 23:03

Haha
Let's be friend
Nice to meet u
作者: 石更月翏    時間: 2012-7-23 23:08

已經好多字了 一d都唔懶 
作者: mangoman    時間: 2012-7-25 06:22     標題: 回復 #2 Jtlee 的帖子

haha ~~nice to meet u ~~~
作者: 書皮    時間: 2012-7-27 02:37

我曾經好愛一個人馬座的女孩 她很特別 特別得至今我仍無法對她忘懷
但也因為她 我很怕人馬座的女生
人馬座太愛自由 我是天蠍 天蠍控制慾強 即使兩者相愛 多數不會有好結果
但人馬座的女生真的很吸引...
作者: mangoman    時間: 2012-7-28 00:49     標題: 回復 #5 書皮 的帖子

哈哈...咁睇下你當我係人馬仔定人馬"女"喇~~
我都有鍾意過一個天蠍女.....可惜大家timing 唔啱....最後都無一齊.....
不過有時會覺得,無一齊都好的,至少大家比大家既感覺都好好=)

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0