標題: [愛情] 妳不知道我為什麼離開妳 [打印本頁]

作者: Hiuwai    時間: 2013-3-3 16:17     標題: 妳不知道我為什麼離開妳

我終於都明白到咩叫做..
係度食就唔好係度痾...
追同事如果衰左..
日日仲要對住真係好慘..

佢唔係介意我係女仔..
只係太介意我太認真...
阻住佢搵食...阻住佢同其他人曖昧
到最後佢覺得我逼得佢太緊...
終於都講左個事實出黎...
唉..
被佢講到成件事都係我既錯...
我唔信佢同我之間既曖昧係假囉

然之後..佢仲可以好若無其事咁同我講野..
仲會想我幫佢做呢樣個樣...
我真係做唔到囉..
我唔知再點樣面對佢..

到最後我本來想quit左份工..
點知有機會被我調舗...
可以離開個傷心地...

所以奉勸大家...
係自己個場搵食..
真係要諗真諗楚..

P.S..
D人成日都話B係玩家..
但其實唔係囉..
G都可以係玩家...

LINE: joycehiuwai
作者: D_Lyn    時間: 2013-3-3 20:44

oops i have a crush on my colleague as well.....
but so far i quite believe that she is straight
anyway.....so into her but i feel blessed that we become friends but not colleague only.....
作者: little    時間: 2013-3-3 22:44

「兔子不吃窩邊草」,你是老闆又不同,一定人去遷就你。否則只有煩惱多多。就算是同機構,也最好是不同部門,大家都有空間,避免有太直接的利益衝突。
作者: little    時間: 2013-3-3 22:46

你個樣好細個!真是名副其實的一張「童子面」。好羨慕!  年輕大把機會選擇,大女子何患無女!

作者: justforu    時間: 2013-3-4 12:57

講到尾…你唔夠靚仔囉
作者: justforu    時間: 2013-3-4 13:01

講到尾…你唔夠靚仔囉
作者: Hiuwai    時間: 2013-3-4 22:30

QUOTE:
原帖由 D_Lyn 於 2013-3-3 20:44 發表
oops i have a crush on my colleague as well.....
but so far i quite believe that she is straight
anyway.....so into her but i feel blessed that we become friends but not colleague only.....

唉,我就做唔番朋友啦已經。
作者: Hiuwai    時間: 2013-3-4 22:31

QUOTE:
原帖由 little 於 2013-3-3 22:44 發表
「兔子不吃窩邊草」,你是老闆又不同,一定人去遷就你。否則只有煩惱多多。就算是同機構,也最好是不同部門,大家都有空間,避免有太直接的利益衝突。

以後同舖都係免啦
作者: Hiuwai    時間: 2013-3-4 22:33

QUOTE:
原帖由 little 於 2013-3-3 22:46 發表
你個樣好細個!真是名副其實的一張「童子面」。好羨慕!  年輕大把機會選擇,大女子何患無女!

但亦都因為咁而追唔到女仔……唉
都唔知係好定唔好
作者: Hiuwai    時間: 2013-3-4 22:34

QUOTE:
原帖由 justforu 於 2013-3-4 12:57 發表
講到尾…你唔夠靚仔囉

我都知……唔洗講兩次既……
作者: Hiuwai    時間: 2013-3-4 22:35

QUOTE:
原帖由 justforu 於 2013-3-4 12:57 發表
講到尾…你唔夠靚仔囉

我都知……唔洗講兩次既……

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0