標題: [愛情] 冷戰的狀況 [打印本頁]

作者: beyourself    時間: 2013-3-4 13:13     標題: 冷戰的狀況

你地試過冷戰ge 情況有幾耐..幾日肯定有..
幾個week... 都聽過..
咁幾個months... 係埋玩完??
幾years..即係死得??
我自己同我個b.. 就未試過...
但係我ge fren 問我.. 我又唔識答佢..
因為情況真係因人而異...
佢地兩個跟本就好like 大家......
仲要係long d !! 好奇妙同amazing 底下適左大家...
應該係話...大家好愛大家.... 但係又扮唔在乎.....

係到激黎激去.... 真係好Q 煩...

我同佢講....我真係幫唔到佢架啦...

靠佢自己架啦...
作者: LongIsland    時間: 2013-3-4 14:02

好憎冷戰, 如果要鬥耐既話, 我一定係輸果個....
0係我既角度, 幾日都可以唔搵我, 即係有無我都無所謂啦, 我就頂唔順要問清楚...
再加上, 廣告果句" 嬴左場交, 輸左個家, 值得咩?" 成日會0係我嬲既時候彈出黎, 我真係無辦法可以再冷戰落去...
作者: -hazel-    時間: 2013-3-4 14:10

你個friend個情況同我同我果個一模一樣哈哈
我同佢係long d 而加冷戰緊
佢成日激我 但從來唔會主動和解
作者: yeahpanda    時間: 2013-3-4 16:48

其實冷戰結果都係分手
任何一方將問題攤係度 最後解決唔到/心淡哂咪冇咯

樓主朋友個CASE...相信唔係好多人覺得冷戰係情趣既一種
作者: 25ZM    時間: 2013-3-4 18:29

成日冷戰不如唔好拍。
不過有某類人好enjoy一齊既時候會鬧交,冷戰。
各有所需啫。
作者: beyourself    時間: 2013-3-4 19:04

QUOTE:
原帖由 LongIsland 於 2013-3-4 14:02 發表
好憎冷戰, 如果要鬥耐既話, 我一定係輸果個....
0係我既角度, 幾日都可以唔搵我, 即係有無我都無所謂啦, 我就頂唔順要問清楚...
再加上, 廣告果句" 嬴左場交, 輸左個家, 值得咩?" 成日會0係我嬲既時 ...

agree.... 所以要睇人...
我個fren 仲定到... 因為愛.
作者: beyourself    時間: 2013-3-4 19:05

QUOTE:
原帖由 -hazel- 於 2013-3-4 14:10 發表
你個friend個情況同我同我果個一模一樣哈哈
我同佢係long d 而加冷戰緊
佢成日激我 但從來唔會主動和解

how long 啦?..
作者: beyourself    時間: 2013-3-4 19:14

QUOTE:
原帖由 yeahpanda 於 2013-3-4 16:48 發表
其實冷戰結果都係分手

我都覺得係... 但係佢地真係好like 對方..
問題唔大..
我又唔多經驗俾唔到comment 佢所以係度問一問...
不過老實講我個fren 個case 真係唔同普通...有時我覺得真係住定.. 好似拍戲咁!
我同我的b 都同佢好fren..都唔知點幫佢...
簡單黎講.. 好愛對方, 性格唔係好岩.. 但係有時好岩... besides 這些..
所有野都好岩!!!!!!
幾個month 架啦...(其實佢地幾個月仲有keep contact...但係短時間)
佢話唔會give up... 因為真愛難求呀... 今時今日......
作者: utensils    時間: 2013-3-5 22:52

QUOTE:
原帖由 yeahpanda 於 2013-3-4 16:48 發表
其實冷戰結果都係分手

TOTALLY AGREE!
作者: -hazel-    時間: 2013-3-6 15:09

QUOTE:
原帖由 beyourself 於 2013-3-4 19:05 發表

how long 啦?..

拍就拍左三個月多d
冷戰左個幾星期
而加散左喇...
作者: beyourself    時間: 2013-3-6 15:32

QUOTE:
原帖由 -hazel- 於 2013-3-6 15:09 發表

拍就拍左三個月多d
冷戰左個幾星期
而加散左喇...

waaa...真係冷戰結果都係分手wooo

睇黎我都要叫我朋友唔好咁辛苦la...

thanks for the replied ah

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0