標題: [其他] 白色Tee [打印本頁]

作者: poopoolu    時間: 2013-3-6 18:00     標題: 白色Tee

一著白色t-shirt就會透到見到件束胸(白色) 如何可以著白色tee而不失霸氣?
作者: J__    時間: 2013-3-6 18:18

厚身D既白TEE. 因為有D真係好薄.
作者: 1635    時間: 2013-3-6 23:25

著白tee 或者好淺色既tee 我會著多件背心底衫
作者: 印度人    時間: 2013-3-7 02:16     標題: 回復 #1 poopoolu 的帖子

我今日都買左件白TEE, 試上身果陣都覺得幾透下, 不過我覺得遲D熱果陣著起上黎會舒服. 雖然係會見到運動BRA TOP係入面, 但我又覺得唔係太難睇, 而且去街都方便去廁所..haha..唔駛再俾d人望黎望去.... 我認同上面有姊妹話著多件背心底衫呢個方法, 不過而家仲涼涼地就話ok唧..遲下一去番30度果d天氣, 我就真係怕怕了.
夏天真係好令人困擾架~
作者: poopoolu    時間: 2013-3-7 19:01

QUOTE:
原帖由 J__ 於 2013-3-6 18:18 發表
厚身D既白TEE. 因為有D真係好薄.

邊度有厚身D既白色tee, uniqlo個d都透....
作者: poopoolu    時間: 2013-3-7 19:04

QUOTE:
原帖由 1635 於 2013-3-6 23:25 發表
著白tee 或者好淺色既tee 我會著多件背心底衫

會透到件背心..
我通常都系著兩件白色t 但夏天好熱
作者: poopoolu    時間: 2013-3-7 19:07

QUOTE:
原帖由 印度人 於 2013-3-7 02:16 發表
我今日都買左件白TEE, 試上身果陣都覺得幾透下, 不過我覺得遲D熱果陣著起上黎會舒服. 雖然係會見到運動BRA TOP係入面, 但我又覺得唔係太難睇, 而且去街都方便去廁所..haha..唔駛再俾d人望黎望去.... 我認同上面 ...

系既都haha, 我覺得甘透反而D人會系甘望...
我系澳洲呀! 真係好熱........
作者: poopoolu    時間: 2013-3-25 06:01

friendly push~~
作者: blueteeth    時間: 2013-3-25 17:04

著多件背心仔
作者: kinki    時間: 2013-3-25 17:18     標題: 回復 #5 poopoolu 的帖子

你係咪要白色TEE?! 我有賣淨色TEE的,唔係hard sell~
有需要可以PM我
作者: cheuk    時間: 2013-3-25 22:04

所以我好耐冇著白色, 多數著淺灰色代替
作者: mouse    時間: 2013-3-26 03:02

我唔理ge..照著,重試話白t照著黑束胸…
作者: funnnnnn    時間: 2013-3-26 04:00

照著
夏天咁熱最緊要舒服

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0