標題: [其他] 自戀/高傲 B [打印本頁]

作者: Simsuk    時間: 2013-3-13 18:02     標題: 自戀/高傲 B

我係一個fb les group 到睇到一個話自己好靚仔, 好多人like.... 好多人追ge Bhonestly , i was totally PISSED OFF !!!!
a real good looking and nice people would never do or say that !!!
have u guys meet some b like this ?
真係超反感!!! 同埋我又真心覺得佢唔靚仔...
靚唔靚仔... 真係見人見智...
唔駛下下都話自己係XXX啦....

作者: J__    時間: 2013-3-13 18:21

我諗. FB LES GROUP唔多. 唔知會唔會係同1個呢.
作者: Simsuk    時間: 2013-3-13 18:31

just feel pissed off and wonder anyone think that too ?

won't mentioned which one if u guys know it
作者: Quantum    時間: 2013-3-13 18:45

我都見到個咁既人,相信係同一個∼
作者: Simsuk    時間: 2013-3-13 18:50

QUOTE:
原帖由 Quantum 於 2013-3-13 18:45 發表
我都見到個咁既人,相信係同一個∼

作者: coincidence2    時間: 2013-3-13 18:56

QUOTE:
原帖由 Simsuk 於 2013-3-13 18:02 發表
我係一個fb les group 到睇到一個話自己好靚仔, 好多人like.... 好多人追ge Bhonestly , i was totally PISSED OFF !!!!
a real good looking and nice people would never do or say that !!!
have u guys m ...

唔知你講邊個, 但呢種自爽B (自我感覺爽皮), 我成日覺得有部份係以前根本無人理無人吼, 大咗搵到方法吸引人之後, 就催眠自己從來都咁受歡迎 XDDDD 有部份就係人前吊起來賣講到大把女追自己, 其實佢地好落力暗地發功做萬人迷
自吹靚仔我就少見, 反而更多係自SELL事業有成, 成熟理智IQ高果D, 真人賣相係普通到喊甚至無咩女會睇上眼, 呢種高傲B自尊心好強, 你講野串親佢 (佢地接受程度好低), 佢就提早更年期咁燥爆大反彈. 呢D我就見到會彈開 XDDDD
作者: seamus    時間: 2013-3-13 18:56

i think i know who you are talking about too
作者: Simsuk    時間: 2013-3-13 19:05

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2013-3-13 18:56 發表

唔知你講邊個, 但呢種自爽B (自我感覺爽皮), 我成日覺得有部份係以前根本無人理無人吼, 大咗搵到方法吸引人之後, 就催眠自己從來都咁受歡迎 XDDDD 有部份就係人前吊起來賣講到大把女追自己, 其實佢地好 ...

cant agree much !
feel pity for them sometime.
作者: happyking    時間: 2013-3-13 20:00

咩叫"爽皮"
作者: coincidence2    時間: 2013-3-13 20:46

QUOTE:
原帖由 happyking 於 2013-3-13 20:00 發表
咩叫"爽皮"

即係好爽咁解. 感覺超良好.
作者: B007    時間: 2013-3-13 22:41

都不知是誰, 好想知
作者: mug    時間: 2013-3-13 23:24

邊會有人咁自大咖

我都想見識下有幾靚仔
作者: Skyler10    時間: 2013-3-13 23:44

其實...我有時好驚遇到D自大ge B...
通常實中一樣:  有錢 (著到成個潮童咁), (自以為)靚仔, 外國讀書
未開口就已經打量人地全身...
作者: cobalt    時間: 2013-3-14 01:04

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2013-3-13 18:56 發表

唔知你講邊個, 但呢種自爽B (自我感覺爽皮), 我成日覺得有部份係以前根本無人理無人吼, 大咗搵到方法吸引人之後, 就催眠自己從來都咁受歡迎 XDDDD 有部份就係人前吊起來賣講到大把女追自己, 其實佢地好 ...

冇參加任何fb group, 不過朋友的前度一次滿足晒『自戀+高傲+話自己好靚仔+好多人like+追』。

佢成日用英文寫野,又會笑人英文唔好,不過又成日make silly grammatical mistakes。又因為讀過post-grad 而自我感覺良好。不過佢讀個科根本唔難入,而且睇得出佢係為讀而讀,唔係因為自己對科目擅長/有興趣。換畫換得快唔係問題,問題係佢好鍾意『唱』自己前度,又扮可以同幾位前任做朋友。簡直係虛偽加非常冇風度。

其實佢唔醜,不過唔可以算係靚。又或者佢內在影響我對佢睇法。唔知係唔係講緊同一個人。哈哈。

作者: mouse    時間: 2013-3-14 02:49

搞到我好想8掛下,好多人放箭
作者: justforu    時間: 2013-3-14 03:52

愈自大既人內心愈自卑…
作者: Simsuk    時間: 2013-3-14 09:34

QUOTE:
原帖由 cobalt 於 2013-3-14 01:04 發表

冇參�

佢成日用英文寫野,又會笑人英文唔好,不過又成日make silly grammatical mistakes。又因為讀過post-grad 而自我感覺良好。不過佢讀個科根本唔難入,而且睇得出佢係為讀而讀,唔係因為自己對科目擅長 ...

有可能...
或者真係好多咁高傲的b...
p/s: 佢的打扮係超浮誇! +差唔多每一個post 都係讚緊自己, 為左佢真係好少再去因為真係頂唔順ah...

內在的美, 原來真係無價之寶
作者: Jayy    時間: 2013-3-14 10:49

很想知道是誰
作者: coincidence2    時間: 2013-3-14 11:07

QUOTE:
原帖由 cobalt 於 2013-3-14 01:04 發表

冇參�

佢成日用英文寫野,又會笑人英文唔好,不過又成日make silly grammatical mistakes。又因為讀過post-grad 而自我感覺良好。不過佢讀個科根本唔難入,而且睇得出佢係為讀而讀,唔係因為自己對科目擅長 ...

XDDDD post grad真係好巴閉咩???

D人都係為份工求其搵個master來讀, 讀完又唔見得識咗D咩猛人, 又唔見得前程似錦

佢唱EX係咪因為怕人地唱佢在先 XDDDDDD

英文唔係好好仲去, 佢遇到英文真係好的人, 佢死硬 XDDD

作者: Simsuk    時間: 2013-3-14 11:09

QUOTE:
原帖由 Jayy 於 2013-3-14 10:49 發表
很想知道是誰

有去個les group ge 人都會知架啦..
因為好明顯.
作者: howno    時間: 2013-3-14 14:00

成日都覺得就算自己講到幾天花龍鳳都無用
相處落就知道咩料了
作者: LLMY    時間: 2013-3-14 15:51     標題: 回復 #6 coincidence2 的帖子

Cant agree more !! Lmao
自我感覺爽皮!哈哈!真係好好笑lol
作者: gavyan    時間: 2013-3-15 00:42

係咪話未見過只睇相就有人中意嗰個?
作者: 兒毛    時間: 2013-3-15 07:55

盛世(XX)? <~~E個?lolz
作者: Simsuk    時間: 2013-3-15 10:12

QUOTE:
原帖由 兒毛 於 2013-3-15 07:55 發表
盛世(XX)? <~~E個?lolz

???
作者: Simsuk    時間: 2013-3-15 10:19

QUOTE:
原帖由 gavyan 於 2013-3-15 00:42 發表
係咪話未見過只睇相就有人中意嗰個?

the worst thing is ... 就係有d 人盲目咁like or 俾 comment...
醒下啦...
作者: gavyan    時間: 2013-3-15 13:10

我見過佢真人,真人性格,樣ok la.....不過有時自信自大係差一線
作者: Simsuk    時間: 2013-3-15 16:02

QUOTE:
原帖由 gavyan 於 2013-3-15 13:10 發表
我見過佢真人,真人性格,樣ok la.....不過有時自信自大係差一線

真人性格?
作者: vilui    時間: 2013-3-16 11:40

好想知個個fb group -w-"
如果有人, 話下我知就好啦~
作者: Victi    時間: 2013-3-16 13:47

我個朋友係專業人士,不可一世,成日罵她女友,唔識尊重別人。
作者: 山貓    時間: 2013-3-16 15:29

QUOTE:
原帖由 Victi 於 2013-3-16 13:47 發表

所以一個人讀幾多書、職業係乜,同佢本人既品格等等真係唔可以掛鉤黎睇,
不過我真係好佩服你朋友既女友既忍耐能力!
作者: yanyan12345    時間: 2013-3-16 16:12

QUOTE:
原帖由 Victi 於 2013-3-16 13:47 發表

问题在於个女做咩罵極唔走,喜欢做悲剧女主角?有秘密比佢捉住? ,,,人地係唔係專業人士根本唔係问题重点。。。。

作者: Zakc史    時間: 2013-3-16 16:20

所以咪話唔好咁介意外表
妳幾靚仔..幾自戀都無用,
性格唔係睇樣就知佢個人既思維
作者: 占少    時間: 2013-3-17 02:23

我都識得有啲咁既人!!! 真係會totally pissed off
作者: Simsuk    時間: 2013-3-17 12:24

QUOTE:
原帖由 占少 於 2013-3-17 02:23 發表
我都識得有啲咁既人!!! 真係會totally pissed off

會唔會係同一個人leh?
因為果位真係過左火....
作者: jcki    時間: 2013-3-17 13:06     標題: 回復 #20 Simsuk 的帖子

QUOTE:
原帖由 Simsuk 於 2013-3-14 11:09 發表

有去個les group ge 人都會知架啦..
因為好明顯.

可唔可以介紹我入group
我個人太摺

作者: nthrelimatters    時間: 2013-3-18 12:46

I didn't join any FB group so I'm not too sure whom you girls are referring to ...

But i'm just curious ...
Actually there're many 自戀嘅人 in this world no matter straight, queer, homo, bi or whatever ...

Why would anyone be pissed off by an unknown / unimportant person?
作者: Simsuk    時間: 2013-3-18 18:16

QUOTE:
原帖由 nthrelimatters 於 2013-3-18 12:46 發表
I didn't join any FB group so I'm not too sure whom you girls are referring to ...

But i'm just curious ...
Actually there're many 自戀嘅人 in this world no matter straight, queer, ho ...

well, you got your own point , i agreed
its just when they are too much , for a normal ppl i don think they can stand
so i just quit the group / not going anymore
so it won't pissed me again ...

作者: 占少    時間: 2013-3-22 22:13     標題: 回復 #35 Simsuk 的帖子

唔知呀XD 有可能卦XDD
作者: coincidence2    時間: 2013-3-22 23:06

QUOTE:
原帖由 yanyan12345 於 2013-3-16 16:12 發表

问题在於个女做咩罵極唔走,喜欢做悲剧女主角?有秘密比佢捉住? ,,,人地係唔係專業人士根本唔係问题重点。。。。

可能係呢2個人嘅交往模式?......前世欠落....
好多人都自行將專業人士同人格高尚掛勾咁
作者: beyourself    時間: 2013-5-5 15:27

Ooo ... i felt annoyed to see her post too !( i think its the same person) she thougt she is like a very loyal B
kept saying ppl like her or wanna be with her wanna EAT her or let her EAT .. come on .... its really shame do to this lah...

p:s/ i wonder those who like and comment is really from their heart ???

dont let ppl CATCH YOU ON THE SPOT !!!  there is no need to say so much thing if u really love ur partner .

STOP ruining the fb group !
作者: beyourself    時間: 2013-5-5 15:29

in fact , i've heard many bad and weird things from her from my fren . she asked me to becareful . i'm sure most of u guys know her too !

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0