標題: [朋友] 聽說得狠狠哭過••• [打印本頁]

作者: Shan3    時間: 2012-8-6 12:45     標題: 聽說得狠狠哭過•••

23G single for over a year, turning to 24 this dec.人馬座.. 對獅子座有情意結, 非常害怕雙魚處女.. =P
最近心情不是很好..
Love Taiwan Pop and Kpop a lot..
Social smoker & kind of alcoholic
Wanna meet some new friends, PM me if you dun mind
作者: pita    時間: 2012-8-6 14:27     標題: 回復 #1 Shan3 的帖子

心情不好,可以去行街..散心
作者: Shan3    時間: 2012-8-6 15:07

諗住9月去旅行散心架啦..
作者: genie_m    時間: 2012-8-6 15:52

我都好害怕處女座lol
kpop lover and alcoholic
作者: Shan3    時間: 2012-8-6 16:31

真係極害怕lol...
from your signature...you are fan of CNBLUE.. too?! lolll
作者: fatc    時間: 2012-8-6 17:22

本來想pm你..
點知你話非常害怕雙魚處女..
im 雙魚...sosad...
係咪唔識得啦哈哈?
作者: Shan3    時間: 2012-8-6 17:28

其實我個PM係咪仲未用得.. CUZ仲係等待驗證中?!.. lolll...

做朋友無所謂既 : D!!
作者: fatc    時間: 2012-8-6 17:36     標題: 回復 #7 Shan3 的帖子

哈哈 好啊
作者: jw228    時間: 2012-8-6 20:36

hi, Im tb, add me msn: newlife2010126@hotmail.com or LINE: wwwf

hope chat w u soon

作者: 書皮    時間: 2012-8-7 04:13

QUOTE:
原帖由 genie_m 於 2012/8/6 15:52 發表
我都好害怕處女座lol
kpop lover and alcoholic

我都好怕處女座X2
作者: 書皮    時間: 2012-8-7 04:16

QUOTE:
原帖由 Shan3 於 2012/8/6 12:45 發表
  23G single for over a year, turning to 24 this dec.人馬座.. 對獅子座有情意結, 非常害怕雙魚處女.. =P
最近心情不是很好..
Love Taiwan Pop and Kpop a lot..
Social smoker & kind of alcoholi ...

咦 你年尾生日 我都係wor
今年11月就23歲=] 細你一年~ 你好

點解怕雙魚呀? 雙魚好善良個wor! 我有個les ge好朋友同埋我媽媽都係善良的雙魚座XD

我都好鍾意聽國語歌ga! 仲好鍾意台灣tim! o黎緊10月都會去台灣旅行~
你都儲錢去台灣吧! 去旅行令人心情更愉快, 當是充充電也好=]

心情不好, 就找個人聊聊吧! 這裡很多net frd, 一定找到聆聽者的=]=]
作者: Shan3    時間: 2012-8-7 08:29

被好幾個雙魚hurt 過呢... That's why ...+_+...
我好鍾意去旅行架!!!!
十二月會去韓國之前想去左台灣先;)
作者: fatc    時間: 2012-8-7 09:03     標題: 回復 #12 Shan3 的帖子

不過雙魚對感情真係有好有唔好
我自己都覺得係哈哈
作者: mangoman    時間: 2012-8-7 09:11

HALO~~ 我都係人馬座, 都係對獅子有情意結 ~~ 哈哈
作者: runaway    時間: 2012-8-7 09:35

[quote]原帖由 書皮 於 2012-8-7 04:16 發表

點解怕雙魚呀? 雙魚好善良個wor! 我有個les ge好朋友同埋我媽媽都係善良的雙魚座XD

哈...其實pisces真的不是妳看到的咁簡單。我是天蠍,跟很多雙魚一起過,原來是我以前都認為雙魚很善良,加上scorpio同雙魚又超級match,所以target親的都是雙魚。可惜,一起過才知道是惡夢。
雙魚因為很害怕做衰人,佢地會包裝到個外表、性格好好人,好善良,原因是他們想人人愛,想大家對自己有好感,方便佢地日後行事。
無可否認雙魚很心軟,對"認為"悲痛的事好易動容,就是正正因為咁好多情,可以說是用善良,有同情心的外表包裝著內裡連自己也騙了的野心。
雙魚是一個好看外表,好要美的人。對一些佢地認為外表不怎麼出眾的,佢地只會用眼角去望一下,或視而不見。
雙魚很努力表現大方,可惜其實內心很mean,很計較。
雙魚最最最喜歡做受害者,或將自己推進受害者角色。跟雙魚break了,一定要做足準備比雙魚私下唱足妳幾個月,幾年,直至佢地找到新partner為止。
雙魚遇到想不通的事最喜歡逃避現實,當妳remind佢/企圖去幫佢,勸佢不要逃避現實,佢地會反過來將自己所有悲傷發返落果個人度,仲要話係妳令到佢地咁慘。但真實妳可能是路過者。
雙魚,想同妳break就會忽然講到妳衰到爆,又說自己忍得好辛苦。但轉個頭就同新開始了。
但若果是妳想同雙魚break,唉...千萬不好!!!因為妳將會變得很出名,個雙魚會勁扮可憐向周圍的人出賣妳的一切私隱...

雖然我媽媽、我現今partner都是雙魚,但雙魚呢個星座真係又愛又恨,我想...恨比較多吧!!!!!
作者: Shan3    時間: 2012-8-7 10:09

QUOTE:
原帖由 runaway 於 2012-8-7 09:35 發表
原帖由 書皮 於 2012-8-7 04:16 發表

哈...其實pisces真的不是妳看到的咁簡單。我是天蠍,跟很多雙魚一起過,原來是 ...

完全同意!!!!!!!!!!!!!!!!
我EX就係雙魚... 我同佢BREAK UP左 比佢唱左好耐但明明我無唔O岩仲要比佢掉轉頭鬧我扮受傷者...
因為咁我唔敢再認識任何雙魚既人了.. 真係好恐怖..就算你喊到歇斯底里 佢都大條道理講到自己先至係受傷果個...
作者: Shan3    時間: 2012-8-7 10:10

QUOTE:
原帖由 mangoman 於 2012-8-7 09:11 發表
HALO~~ 我都係人馬座, 都係對獅子有情意結 ~~ 哈哈

HOHOHOHO 我好似ADD左你MSN =P
作者: mangoman    時間: 2012-8-7 11:16

QUOTE:
原帖由 Shan3 於 2012-8-7 10:10 發表

HOHOHOHO 我好似ADD左你MSN =P

哈哈, 係咩? 邊個係你??
同我SAY 個HI 吧....
作者: waiyee    時間: 2012-8-7 14:17

同你同年~
不過我4月生日.
平安夜生日.. still is 人馬座?
作者: Shan3    時間: 2012-8-7 14:22     標題: 回復 #19 waiyee 的帖子

唔係呀..平安夜係山羊..

你係白羊?
作者: waiyee    時間: 2012-8-7 15:49

QUOTE:
原帖由 Shan3 於 2012-8-7 14:22 發表
唔係呀..平安夜係山羊..

你係白羊?

ha 唔好意思, 我將個24 睇埋做日子. (重複使用了. XD)
我月尾~ 金牛呀.
作者: genie_m    時間: 2012-8-7 18:29

QUOTE:
原帖由 Shan3 於 2012-8-6 16:31 發表
真係極害怕lol...
from your signature...you are fan of CNBLUE.. too?! lolll

Oh yes cnblue rockssss!但係其實snsd先係我至愛 xp
作者: fish    時間: 2012-8-7 19:50

咁天秤呢?HA, line: kylef
作者: Shan3    時間: 2012-8-7 22:14

QUOTE:
原帖由 waiyee 於 2012-8-7 15:49 發表

ha 唔好意思, 我將個24 睇埋做日子. (重複使用了. XD)
我月尾~ 金牛呀.

哈哈..我係年尾24歲姐..
你係422嗎?

QUOTE:
原帖由 genie_m 於 2012-8-7 18:29 發表

Oh yes cnblue rockssss!但係其實snsd先係我至愛 xp

CNB係我至愛XD... SNSD都鍾意

QUOTE:
原帖由 fish 於 2012-8-7 19:50 發表
咁天秤呢?HA, line: kylef

無所謂架 =P
作者: waiyee    時間: 2012-8-8 10:37     標題: 回復 #24 Shan3 的帖子

係呀~4月22 啱啱好嘅金牛~
作者: jpc    時間: 2012-8-8 15:25

人馬跟白羊  更瞹昧

我也是人馬 都係極之避忌處女座
朋友亦是
作者: Shan3    時間: 2012-8-8 15:56

我鍾意獅子多D =P..

SAME HERE!!!!!! 處女我連朋友都唔敢...
作者: waiyee    時間: 2012-8-9 10:06     標題: 回復 #27 Shan3 的帖子

其實點解咁避忌處女嘅?
我有個朋友係處女座.. 雖然好少見..
但我幾鐘意同佢傾心事..
作者: Shan3    時間: 2012-8-9 10:17

QUOTE:
原帖由 waiyee 於 2012-8-9 10:06 發表
其實點解咁避忌處女嘅?
我有個朋友係處女座.. 雖然好少見..
但我幾鐘意同佢傾心事..

唔..我唔鍾意果種被利用既感覺..我識既處女朋友都比過呢種感覺我囉..
可能係我太計較掛+__+..
不過金牛係同處女幾夾既..
作者: waiyee    時間: 2012-8-9 11:11     標題: 回復 #29 Shan3 的帖子

哈哈~ 我身邊其實無咩處女嘅朋友~
係得一個應該差唔多2年無真係見面. 但會傾計嘅frd..
所以佢利用唔到我.
作者: Shan3    時間: 2012-8-9 11:12

我怕左處女XD.. 所以我識朋友其實都幾揀擇..BTW 我好似有你MSN...N世前ADD落的- _ -
作者: waiyee    時間: 2012-8-9 11:19     標題: 回復 #31 Shan3 的帖子

識朋友先問佢咩星座?! XD
我好多都係識咗先有留意佢咩星座..

ha.. reli?邊個係你?
作者: Dakota    時間: 2012-8-13 17:17

我係人馬座,都唔係太鐘意處女座。
作者: 索柏    時間: 2012-8-22 23:19

原來雙魚座咁恐怖!!
不過人夾人緣,夾就夾,唔夾就唔夾,不管你是什麼星座
我係巨蟹座
作者: RaeRae    時間: 2012-8-23 01:44

咁點解怕處女呀

我都正諗住pm你呀。。。>.<
作者: 綠茶    時間: 2012-8-23 01:55

我人馬ga ,點解錦多人怕處女ge@@
作者: Takeru    時間: 2012-8-24 18:28

Kpop lover here
T-ara & Hyuna!!
作者: ZEROCHIU    時間: 2012-9-2 00:56

咩人馬對獅子有情意結架原來,但點解我識既朋友都無咩係人馬既呢???
作者: eggtart    時間: 2012-9-2 19:26

其實每個星座都有好人同`衰人架啦,又五使講到雙魚生人勿近咁既

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0