標題: [朋友] 認識交心朋友 [打印本頁]

作者: Tan    時間: 2012-8-18 16:02     標題: 認識交心朋友

想擴闊生活圈子. 真心想認識一些交心的朋友
我係B, 30歲人. 一事無成.
剛失去一段6年情.
希望多點吸收大家正能量
重新振作, 好好認識自己, 好好做人.
作者: anemone    時間: 2012-8-18 22:52

Hello, 做個朋友啦!共勉之!
作者: cinnamoroll    時間: 2012-8-19 13:36

Nice to meet u!
做個朋友呀!
作者: sosad    時間: 2012-8-19 13:59

這個時候應該多搵朋友去玩

開心就係痛苦最大的敵人

我都吾開心

有無興趣跟我交朋友
作者: Gigi    時間: 2012-8-19 14:45

Hi~ nice to meet you!
我也剛失去了一段長時間的感情.....

識朋友好事呀∼或者可以試下做D以前因為要維繫呢段感情而無時間做o既野,轉換一下生活方式都ok架~ I know it's hard, but try to make yourself happy! ^^
作者: renee    時間: 2012-8-19 16:36

6年情係好難放低,但要振作,開開心心生活落去
我支持你
作者: ~傻婆~    時間: 2012-8-19 16:57

+油呀.....我幾個月前都失去了5年既情....
我都企得返起身啦你要+油呀^^
作者: 小馬    時間: 2012-8-19 17:57

30歲係人生一個分水嶺,所謂三十而立,人生最精彩ga依家先開始!

cheer up man!
作者: Tan    時間: 2012-8-21 02:27

好多謝好多謝咁多位回覆
有咁多位陌路人向我伸手, 打氣
好感動! 希望大家可以做個朋友, 互相支持, 互相鼓勵
作者: Tan    時間: 2012-8-24 18:56

頂返自己個post先
希望識到更多用心待人既朋友
作者: Startfromzero    時間: 2012-8-25 00:05

Nice to meet u 2~
企起身唔難只是需要時間而已
Support u~
作者: doraemonangel    時間: 2012-8-25 21:23

這麼多的朋友鼓勵,相信你很快就會復原!
作者: ZEROCHIU    時間: 2012-9-2 01:16

我都曾經失去過一段6年既感情,曾經痛不欲生!!
加油振作呀!!
我相信機會係留比有準備既人架~好好重整自己身心呀!!

歡迎光臨 Blur-F (reconstructed) (http://blur-f.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0