標題: [愛情] 舊 post: 9個月,你騙我的, 真心的, 有多少?
WhiskyOnRock
管理員

帖子 683
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
14.198.106.103
Started 3 weeks, 2 days ago by 迷失中的人
9個月,你騙我的, 真心的, 有多少? 請容許我開1個新account 去紀錄一切, 希望自己有醒過來的一天。 呢9個月, 有開心, 有甜蜜, 有難過, 有崩潰。。。。 現在我都唔知用咩去形容好。。。 我今年係b,u grad2年, 事業算是中上 是管理幾十人的阿頭。 可是, 在感情路上, 有時真係好迷惘。直至呢一刻我都唔知自己做緊咩 好想離場, 但寂寞叫我不能忍受。結果又回到她身邊。 其實從來冇諗過會同公司下屬發生咩關係 因為一直都好怕係現實生活中去追人 以前好多都係透過網上識人, 再一齊。 當然我都希望她是最後一個,以後真係唔好再同公司既同事有任何感覺。 10個月前既一次公司活動, 令我開始留意左佢, 一個直下屬。 覺得佢應該幾好玩, 個様唔差,成日笑, 做野都幾好。 但係我知佢有個拍左幾年既bf, 一直都係鍾意男, 所以都冇諗過會有咩發展 但我開始慢慢借公事係收工之後wtsapp...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
Gnotneybmai replied 3 weeks, 2 days ago
跟住呢?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
Seeking2012 replied 3 weeks, 2 days ago
跟住呢

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
enjoy_life replied 3 weeks, 2 days ago
然後???

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
ahaa replied 3 weeks, 2 days ago
跟住呢-_-

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
WhiskyOnRock replied 3 weeks, 2 days ago
跟住點?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
chowlaikwan replied 3 weeks, 2 days ago
真人真事小說嗎

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
curiouscat replied 3 weeks, 2 days ago
it seems you cannot be a lonely boy and easily stuck into bad romance?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
love_panda_0724 replied 3 weeks, 2 days ago
你個post未完架可-3-?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
Natalie黑B replied 3 weeks, 2 days ago
放一蚊雞跟機!

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
迷失中的人 replied 3 weeks, 2 days ago
未完, 唔係小說, 真人真事,不過頭先冇電,而家再打

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
迷失中的人 replied 3 weeks, 2 days ago
個一日, 一到收工時間我就好焦急咁走 因為我地成日都要ot, 一知有人早走就會講笑咁留住個人唔俾佢地走。 有好幾個同事玩野, 係咁一個又一個咁叫我唔好走住。 係咁問我呢様個様, 去到有個位, 我發了少少脾氣,我話我真係要走啦, 你呢d野唔係真係咁急, 聽日先問我。or你有能力解決。 咁我就去左搵個女仔。 去到見面, 其實一見都知真係唔係我杯茶。。 相反, 我收到個wtsapp, 是她, 她問我, 約左女仔食飯? 我答係。 佢話︰你今日咁早收工, 好唔習慣 我都係講笑咁同佢講係咩,掛住我啊? 之後一路食飯都有同個女仔wtsapp 什至食飯中間我都打了給她, 同佢講了些公事, 個時佢仲串我, 你唔係同人食飯咩? 後來, 我發覺真係唔岩feel 後來同個女仔好快食完飯之後我就說回家了 我都有跟她說我真係約左1個女仔出黎, 試下岩唔岩feel 不過發現真係唔得。。完全冇感覺 繼續同她...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
之後個日, 我地已經msn

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
enjoy_life replied 3 weeks, 2 days ago
Support..追看

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
coincidence replied 3 weeks, 2 days ago
追POST! 見你個標題, 都應該係唔方好下場咁..... 話時話咁細個就做team leader 叻仔喎

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
Crystalism replied 3 weeks, 2 days ago
你認真打!我認真睇!

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
nicolepig replied 3 weeks, 2 days ago
一蚊跟機

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
choisum replied 3 weeks, 2 days ago
跟機: D

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
chocho replied 3 weeks, 2 days ago
support,絕對明白你既處境, 好多工既工作環境都未必有les 既圈子甚至無人係les, 偶然係工作入面遇到一個岩你心水既人,你真係想日日返工失去理智… 不過奉勸一句,小心紅顏禍水

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
mercury replied 3 weeks, 2 days ago
$1

此網站將關閉,請到 www.limehk.com