標題: [愛情] 舊 post: 9個月,你騙我的, 真心的, 有多少?
WhiskyOnRock
管理員

帖子 683
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
14.198.106.103
ngkayanxd replied 3 weeks ago
一直在追睇._.

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
fileee replied 3 weeks ago
依幾個月黎我發生過既野同妳差唔多...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
Honeyan replied 3 weeks ago

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
25ZM replied 3 weeks ago
好似都係雙方幻想加枯燥形成既所謂戀愛。

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
奧加 replied 3 weeks ago
追睇中

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
迷失中的人 replied 3 weeks ago
生日過後幾日, 收工同佢出街, 一直我都見到應該是他打給她吧... 有一下, 忍唔住, 我︰不如我地都係算啦 她︰點解 我︰你根本都未同佢散 她︰散左啦 我︰咁又會日日夜夜打俾你既?咁佢知唔知你而家有拖拍丫? 她︰你俾D時間我, 我同佢講 然後, 佢攬住我... 是我的第一次心軟. 又當沒事一起 過了半個月, 我約了朋友去旅行 這幾天, 我都會用SKYPE打回來跟她傾電話 但有一晚, 我一直搵唔到佢. 很難過 是女生的第六感嗎? 我覺得是她搵了他 後來得到的答案當然是她在家收不到電話. 嗯, 的確她說過她床是不太收到電話的 我回港, 中午她跟我說那晚會約爸爸食飯 我沒怎留意 出閘後, 等行李, 再因為行李有些食物手信爆開了, 我們都在清理 過了一會兒她打給我 她︰喂你係邊, 落機做乜唔打俾我 我︰落左機囉, D布甸爆左幾個, 而家清潔緊, 忙緊啊!你呢? 她︰同老豆食緊飯LOR 我︰下...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
由於真係太長關係, 之後的我只會講重點, 和時間其實都有D記得唔太清楚先後. 大約就是吧. 拍左約1個月 有一個星期六, 她跟我說她去行街, 之後跟我說買了對運動鞋 有跟我說回家去, 本來約左朋友, 但都是不去了 由晚上七點幾開始, 我就搵唔到佢. WTSAPP冇ON, 電話冇聽. 都是第六感, 令我去CHECK 佢前度FB 我見到 什麼PT, FT等字眼 意思是他已經不能作FT(全職男友) 只可以作PT (兼職男友) 有天又打, 幾時有工開? 到了這個星期六既, 打了; 今晚終於有工開了 睇埋其他POST, 知道應該係去飲野. (對吧, 他FB 毫無PRIVACY) 好了, 我就知道, 佢地係約左出黎.... 我一直搵唔到佢, 到左十一點幾, 都搵唔到, 我好嬲, 好衝動 同佢講我地都係分手吧 佢都冇回我 到了十二點幾, 終於回我 但只回了2,3個WTSAPP 大約說, Y? 唔好 ...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
aska replied 3 weeks ago
$1 繼續跟機先~

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
helloray replied 3 weeks ago
呃你都只係愛你 呢個世界無人鐘意講大話, 講大話好攰, 如果唔係呃你錢, 咁所有野都係因為愛你, 好多人都唔明, 成日話比人呃, 咁人地咩事要呃你先,咪係想你唔好唔開心, 9好難過, 呃你果個仲辛苦

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
QUOTE: 原帖由 helloray 於 2012-6-20 01:10 AM 發表 呢個世界無人鐘意講大話, 講大話好攰, 如果唔係呃你錢, 咁所有野都係因為愛你, 好多人都唔明, 成日話比人呃, 咁人地咩事要呃你先,咪係想你唔好唔開心, 9好難過, 呃你果個仲辛苦 追看下去吧 有時真分不清是騙, 還是什麼. 不過好肯定的是 還很愛ex. 和不放棄外面的機會.

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
Crystalism replied 3 weeks ago
這種不信任感覺千萬不要延續到下段戀情

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
中間的五六個月, 離不開被我篤爆的大話...和有時好心情就會哄我... 不好心情就會等我自己回去她身邊.. 因為她知道... 我是走不開的... 去到四五個月...其實... 都好奇怪.. 一到星期六/日... 我地就會斷聯絡... 不是100%.. 但都有80%吧... 我地拍左6個月之前, 其實未試過星期日出街... 次次約佢都話唔想出/想留係屋企抖/約左人等等... 有時我覺得, 點解拍拖拍成咁?我唔係要個個SUNDAY見 但係都唔洗完全IGNORE左D SUNDAY 啊嗎?? 打電話又唔聽... 全日唔見左人..... 當中既大話係咩大話呢? 可以講番1個... 跑馬拉松之日 其實我好早就知道佢地2個報左, 我覺得OK 因為係以前既事... 但之後... 我係FB 見到....她/他post了他們的運動鞋... 是一樣款的...不同色...也很新淨 嗯...當是情侶鞋嗎? 嗯...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
QUOTE: 原帖由 Crystalism 於 2012-6-20 01:20 AM 發表 這種不信任感覺千萬不要延續到下段戀情 真的...我也覺得很恐怖...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
candypp replied 3 weeks ago
女生的直覺太準,有時都唔想自己估中,希望樓主早日釋懷

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
helloray replied 3 weeks ago
可以忘記就別再提起, 明顯係講唔出要飛你啫, 你無需想太多, 愛情最浪漫嘅係開始嘅時候, 之後所有野都不值一提, 分手唔爛尾已經算係美好回憶, 查根究底比你做柯南咩 放手啦,施主

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
wiko replied 3 weeks ago
看到你的故事,就好像看到自己的故事一樣。 心酸。

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
nicolepig replied 3 weeks ago
回覆 #50 helloray 的文章 唔好假設兩個人係埋一齊當中都有愛.....唔夠愛....也是不愛....

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
nicolepig replied 3 weeks ago
回覆 #30 aska 的文章 高登的偉大發明

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
DonDonDon replied 3 weeks ago
睇到樓主個故事... 我覺得人類真係好恐怖, 要睇清一個人為咪真係好難?

此網站將關閉,請到 www.limehk.com