標題: [愛情] 舊 post: 9個月,你騙我的, 真心的, 有多少?
WhiskyOnRock
管理員

帖子 683
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
14.198.106.103
wlk replied 2 weeks, 5 days ago
樓主既情況同我好似 時間點都差不多.. 唔同既係,我係由初初既正室,變左第三者 我都變到好似你咁,成日check佢,check到自己都就快痴線 但就係分唔到手.........

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
Elki replied 2 weeks, 5 days ago
嘩.睇完你段野...憶起我小朋友拍拖時代既時候都曾經遇過呢D人 好彩我鬆人鬆得快 o個時個g同我講話佢單身...但事後我先知佢有個拍緊2年拖既b 而且同樓主一樣.條女成日玩失蹤之後多多藉口.但你又會想選擇去信佢.因為你中意佢ma 仲有佢會覺得tum你係其次.佢Happy 時.你搵佢只會嫌你阻頭阻勢.到HAPPY 完嚕咪先搵下你囉.反正佢覺得佢講咩你都會信.覺得最後會TUM得返你.所以佢一D都唔急 就算你真係真係走左.佢仲有大把人貨係手...係.佢會留你.但佢只係唔想少左個錫佢既人 之後我覺得愈黎愈唔對路既時候.都係盡早離場好d!!!!! 呢D人真係好恐怖架!!! 講大話講到呃埋佢自己...講到勁真咁.又點到你唔信. 但最重要係.當你明知是假的.你仲選擇去信佢/信佢會改...但其實你只係俾更加多既機會去同你講更多既大話 其實呢個世界就係有呢D "大話妹" 上晒身既人 佢唔會為左任何人去改...

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
MACIN replied 2 weeks, 5 days ago
回覆 #95 迷失中的人 的文章 你問下自己係唔甘心定真係咁愛佢吧! "因為日日見...好易又好快唔捨得", 呢o的excuse o黎o架姐! -mac'z-

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
spolaw replied 2 weeks, 4 days ago
QUOTE: 原帖由 Elki 於 2012-6-22 01:23 AM 發表 嘩.睇完你段野...憶起我小朋友拍拖時代既時候都曾經遇過呢D人 好彩我鬆人鬆得快 o個時個g同我講話佢單身...但事後我先知佢有個拍緊2年拖既b 而且同樓主一樣.條女成日玩失蹤之後多多藉口.但你又會想選擇去信佢 ... agree

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
auronlung replied 2 weeks, 4 days ago
QUOTE: 原帖由 Elki 於 2012-6-22 01:23 AM 發表 嘩.睇完你段野...憶起我小朋友拍拖時代既時候都曾經遇過呢D人 好彩我鬆人鬆得快 o個時個g同我講話佢單身...但事後我先知佢有個拍緊2年拖既b 而且同樓主一樣.條女成日玩失蹤之後多多藉口.但你又會想選擇去信佢 ... +1 始終都係有經驗既人比較有說服力

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
impassecc replied 2 weeks, 4 days ago
清醒d r 朋友!!

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
awdxz1 replied 2 weeks, 4 days ago
回覆 #101 Elki 的文章 佢唔會為左任何人去改 (唔好天真以為自己可以改變佢.因為有D人天生就係中意講大話.愛撒謊可能係性格/病態既一種) 而且佢本人唔會覺得自己係咁有問題 totally agree

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
SUTI1314 replied 2 weeks, 4 days ago
大家有開心過咪夠囉,事實你真係要追求個結果?你係,人地都未必係啦

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
chanb replied 2 weeks, 4 days ago
你自己都識講因為自己寂寞先搞成噤LA,怪得曬人mei。又無人唔俾你走。

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
elephant replied 2 weeks, 3 days ago
我也討厭謊言... 說謊也請說得高明點... 有時真的假得覺得難以想像... 說謊的女人可否不要當人是白痴... 要搞三角關係... 最高手的方法是

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
fivzent replied 2 weeks, 3 days ago
放低$1跟機 睇完你既打既野覺得你同我而家既經歷好似,自己個女朋友又係好鍾意厄人,除左自己之外,身邊仲有其他人,不論男女。我同你分別就係你同佢一對夜對,而我同佢就異地戀啦。自己明知,都想離開佢,但做唔到。明知佢只會講大話泥敷衍你,但仲繼續同佢一齊。所以同自己講一搵到個岩既就好走,如果唔係大家都好攰。一個繼續講大話,另一個就想盡辦法check佢,無謂啦。

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
girlandgirl replied 2 weeks, 3 days ago
劈腿的女人=要就好很煩... (好似你那時嘅狀況咁) 就算幾唔捨得都好都係快快離場啦~ 返工你都夠晒有壓力... 收工後仲要為依啲事咁大壓力-0- 呢個世上嘅女子死晒啦咩??? 呢個世上仲係單身嘅好女子的確係所剩無幾... 但都唔係見到依啲極品都照單全收... 咁搞法好易人都顛。 [ 本帖最後由 girlandgirl 於 2012-6-24 01:29 AM 編輯 ]

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
sky_bear replied 2 weeks, 3 days ago
一口氣看完 沒有了信任、誠信,這還是愛情嗎??????!!!!!!! 沒有什麼事情是不能的,若果你堅決了一些事宜 清醒吧! 希望你能找到值得你愛的人!加油!

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
CKY` replied 2 weeks, 2 days ago
一次又一次撕破對方信任的人就丟掉吧 別讓她令你只會在愛情中猜疑 (:

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
pug replied 2 weeks, 1 day ago
回覆 一口氣睇晒,直覺好恐怖,唉人都顛,哇你直情好似上咗忍,個女人好多精力.好多時间,好多愛都唔滿足..........

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
lanlui replied 2 weeks, 1 day ago
嗯,我也覺得那個女不值得愛 雖然我也試過用她那種方法和其他人嘗試 但我不會同時一腳搭兩船 除非....我很愛的那個人很衰.....令我不被愛, 但又同時離不開 我唔排除會背著她找個鍚我的人慰藉, 但不會同那個人有太親密行為 因為對我黎講, 唔可能有性冇愛 到發展到果個程度, 相信我也離得開那個不好的她了. [ 本帖最後由 lanlui 於 2012-6-25 08:17 PM 編輯 ]

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
hallow9 replied 1 week, 5 days ago
下集下集, 跟住呢? 而家分咗手未?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
迷失中的人 replied 1 week, 5 days ago
多謝大家既提點…近日真係好忙好累都無咩心機打… 我們沒有分手…仲係叫做一齊梗…佢都仲有黎我到訓… 但我知佢都有同其他男仔傾fb.. 不過唔知有無曖昧… 可能我真係太寂寞…返工以後…真係每晚都想有人陪…

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4301
用戶失蹤天數 3810
狀態 離線
yykey replied 1 week, 5 days ago
回覆 #117 迷失中的人 的文章 樓主,搞到咁既局面, 你自己都要負返一半既責任, 如果唔係你既縱容, 佢就唔會變本加厲, 苦苦堅持,經已沒意思!

此網站將關閉,請到 www.limehk.com