標題: [女友_G] 讓那 彩虹長橋無限伸展 找partner
無頭像
YUKG
註冊會員

帖子 26
註冊 2012-10-3
用戶註冊天數 4226
用戶失蹤天數 3998
狀態 離線
222.166.146.191
讓那 恐龍成群行過枱面 衣櫃入面藏著花園
心儀男孩長駐於身邊
夢要變真也沒那樣遠 生命從未如樂園
也可靠我創造浮現

我知道努力提升好自己條件 就會襯得起未來的妳❤..
我相信會有一個 會好好愛錫我 因為我值得妳這樣做

6.3.2013

-----------------------------
Only seek for someone who is ready.

YOU MUST BE:
1.      27+ T
2.      Office ppl
3.      Positive or Mature or Aggressive

4.      Parents love u
-----------------------------
1) G
2) Single
3) 25
4) aqaurius
5) 喜好:
    listen to other ppl, interested to know different world,
    violin plus dancing beginner, book reader as well (sometime, 中意d有意義小語)
6) 性格:
    indoor person, quiet but "chili"
7) Expectation

Optional:
1) 身高體重 163cm ,.i'm thin
2) 飲酒、吸煙與否 both not
3) 聯絡方式 WTSAPP/LINE

唔係咁叻介紹自己..幾隨和ge其實,,雖然有時cool左d ,.因為唔想比人恰ma
情緒起伏或者很大...生活離不開自由..好似好隨機but開心就好=]
同我傾計要有sense= =..我唔想溝通唔到lor
welcome G做朋友
btw依家覺得咩條件咩要求原來都唔係..愛情裡只有愛/唔愛
以前會講好多自己的目標 一齊努力之類,,支持etc 希望對方睇得起自己
明示暗示將來一齊ge生活, 我會變得愈來愈好 咩都睇long term
只係想對方唔會放下自己, 我配得上佢
一直只想有人疼 原來沒有或者我有能力付出?

唔想再比自己太多框框, 或者我應該放開了
..講多了? let chat 期待您的出現

無頭像
YUKG
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4226
用戶失蹤天數 3998
狀態 離線
I only looking for someone put heart on a new meet
:)sooo sorry for didn't reply all of u (orz)

無頭像
low_b2002
註冊會員

帖子 40
註冊 2012-10-25
用戶註冊天數 4203
用戶失蹤天數 4130
狀態 離線
120.88.228.249
Hi May I know you ?   My whatapps 97933492

無頭像
Dani
註冊會員

帖子 4
註冊 2012-10-20
用戶註冊天數 4209
用戶失蹤天數 4181
狀態 離線
222.166.203.5
HALO~ WANNA BE FD WITH U^^
LINE ME! MY ID: lod512

無頭像
Sunniew
註冊會員

帖子 179
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4307
用戶失蹤天數 4064
狀態 離線
202.40.157.7
My feelings tell me that we are so alike.wanna be fds?my line:Sunniew

Vampire_Bar
註冊會員

帖子 110
註冊 2012-9-23
用戶註冊天數 4236
用戶失蹤天數 3917
來自 Hong Kong
狀態 離線
121.203.72.194
Hi..wanna be a fd with u..

pls add me..

whatsapp :  9648 2358

無頭像
小琳
註冊會員

帖子 83
註冊 2012-8-26
用戶註冊天數 4264
用戶失蹤天數 3899
狀態 離線
1.36.201.110
i am not b,
but be frd ah^^

無頭像
mouse
註冊會員

帖子 123
註冊 2012-9-23
用戶註冊天數 4235
用戶失蹤天數 3960
狀態 離線
124.217.186.86
我whatsapp 62062839
有意結識妳;)

無頭像
YUKG
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4226
用戶失蹤天數 3998
狀態 離線
曾經就好似被困鳥籠的人 直到..第一次感覺到自己存在
我知道只要積極面對會再有機會遇到妳
相信妳有能力令我放心 不會覺得有其他人可以照顧到我
從來緣起緣滅好平常 錯過的還是要錯過 只以為自己天生已沒感覺
回頭感謝GENTLE的人還是有的

原來風雪可以使我堅壯使我堅強..
很掛念那種希望的感覺 欣賞妳欣賞我
相信飛來的幸福只存在於親情
很想停止只有羨慕的生活 喜歡將不快樂的過去變成正能量
信者得愛 因為我有的是和妳的將來

我知道有共嗚的只是朋友 看到我需要的才是妳
一直等待令我有感覺的人 ~換妳信心
Only seek for someone is ready, anyone is Christian or born in gospel PLS let me know.

YOU MUST BE:
1.      27+
2.      Office ppl
3.      Positive or Mature or Aggressive

我帶著勇氣站出來 讓妳看見了我 對的人請把我帶走

十二
註冊會員

帖子 134
註冊 2012-7-21
用戶註冊天數 4299
用戶失蹤天數 3775
狀態 離線
58.152.181.15
好奇問多句, Post左兩個月, 仲搵緊?

無頭像
PO186
註冊會員

帖子 85
註冊 2012-12-5
用戶註冊天數 4163
用戶失蹤天數 3909
狀態 離線
112.118.105.149
一切從朋友開始....做個朋友, 好嗎?

無頭像
start
註冊會員

帖子 1
註冊 2012-12-14
用戶註冊天數 4154
用戶失蹤天數 4127
狀態 離線
219.78.28.140
hi may I have your contact? I think we can have a chat. I am a mature and office person.

無頭像
kitman
註冊會員

帖子 71
註冊 2012-9-18
用戶註冊天數 4241
用戶失蹤天數 3877
來自 HK
狀態 離線
175.45.29.50
我27~~
可以做朋友嗎?~~

無頭像
YUKG
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4226
用戶失蹤天數 3998
狀態 離線
還 願 意 相 信 有一個 會在我身上花時間..自小父母外出工作 不在自己身邊的您 存在嗎?

無頭像
longlong
註冊會員

帖子 13
註冊 2013-1-19
用戶註冊天數 4118
用戶失蹤天數 4072
狀態 離線
203.145.92.201
已pm,lets be fd~

amon
註冊會員

帖子 465
用戶註冊天數 4308
用戶失蹤天數 3836
來自 source
狀態 離線
108.76.70.166
我都係初初學拉小提琴, 好奇樓主點解同我一樣都係長大成人之後先學

無頭像
YUKG
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4226
用戶失蹤天數 3998
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 amon 於 2013-1-21 06:28 發表
我都係初初學拉小提琴, 好奇樓主點解同我一樣都係長大成人之後先學

因為自細冇人栽培 識得去學想學嘅野, 依家要為自己作主。
因為音樂令我平靜, 治療 舒緩情緒。
知道有跟自己相似的人, 肯定了一直的努力做得對:)

amon
註冊會員

帖子 465
用戶註冊天數 4308
用戶失蹤天數 3836
來自 source
狀態 離線
128.135.102.15

QUOTE:
原帖由 YUKG 於 2013-1-21 23:54 發表

因為自細冇人栽培 識得去學想學嘅野, 依家要為自己作主。
因為音樂令我平靜, 治療 舒緩情緒。
知道有跟自己相似的人, 肯定了一直的努力做得對:)

我係失戀之後先去學小提琴, 的確係有好強既治療能力 :]

無頭像
YUKG
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4226
用戶失蹤天數 3998
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 amon 於 2013-1-22 02:48 發表

我係失戀之後先去學小提琴, 的確係有好強既治療能力 :]

明白咁大個先學一樣樂器係好大挑戰 要好大動力,呢個係主因?

amon
註冊會員

帖子 465
用戶註冊天數 4308
用戶失蹤天數 3836
來自 source
狀態 離線
128.135.102.15

QUOTE:
原帖由 YUKG 於 2013-1-22 23:00 發表

明白咁大個先學一樣樂器係好大挑戰 要好大動力,呢個係主因?

我初初學小提琴唔係為左治療失戀的, 依個係我學緊既時候先發現既好處.
我小時候係有學音樂的, 不過係木管樂器, 而當時既我比較鐘意木管樂, 唔太識欣賞string;
但係唔知點解, 係我人生入面, 我成日都會遇到拉提琴既女孩.
係我十七歲o果陣, 我愛上左一個好朋友, 佢係拉大提琴的,
佢個人平日傻o下傻o下, 但係當佢拉大提琴o果陣, 佢實在好型
我有時會去睇佢教d師妹琴, 打理學校個string orchestra,
而亦都因為佢, 我開始欣賞string.
到我之前個ex, 佢一直都好想學小提琴, 但係一直都無機會;
到我地分左手之後三個月, 我無意中見到有個令我好想買佢返屋企既小提琴, 於是我就買左返屋企了.
學小提琴係我紀念依段感情既方式, 同時亦讓我了解一下點解我過去遇到既女孩會對提琴如此著迷.

此網站將關閉,請到 www.limehk.com