標題: [女友_B] 一個很多第一次的九月。不同的人與事
無頭像
P-Mus
註冊會員

帖子 83
註冊 2012-10-10
用戶註冊天數 4234
用戶失蹤天數 3856
來自 HK
狀態 離線
124.217.186.137
呢一兩個星期真係識少左好多NET FD, 但係有一個人真係不可不題

佢成日都問...點解打POST唔題佢, 係咪唔重視佢?! 哈哈  好可愛既一個女生

[lineheight=20][/lineheight]

20歲, BU Arts 人  

可愛,活潑,單純既女生
摸索方向中的性格路線

第一次見佢- -" 佢第一句......傷左我心
佢: "哈!你真係好矮"
(我心諗....呢個女仔真係好唔知講野, 就算真係咁諗都唔應該講出黎啦)

大家可以想像到佢係一個幾直幾爽快既女仔啦
我覺得...佢可以再多一點自信心。

唔知大家覺唔覺, 從心底裡有自信心既女仔係好CHARMING...
佢... 絕對有呢個條件。

NET FRIEND有好多.. 但係同呢個都算係幾岩傾

但係分享一點, 佢成日都話我唔讚佢。
其實我會覺得... 每個人相處既方式都唔同。

同呢個女仔相處, 如果成日都開口讚佢既話...
佢就未必懂得進步。

或者.. 我已經當佢係一個小妹妹

做朋友, 不錯!

無頭像
P-Mus
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 4234
用戶失蹤天數 3856
來自 HK
狀態 離線
203.145.92.160
Gay parade - after party

我自問其實係一個對社會、政治觸覺不多的人。
但呢次既遊行令我感受好大。

環顧身邊既每一位,大家嘅背景都唔同
但有一點相同嘅係。。一樣難行!

突然好感謝我屋企人同身邊嘅朋友。
我知道。。。我就係知道

曾經都會刻意忍瞞自己係B嘅身份,
但而家我會覺得.....

無野係 "應該不應該" 或者 "需要不需要"

愛情嘅事從來都係兩個人嘅事,當中只有"想同唔想"
男女之間既關係有時都會想只發展地下情

根本有時同男男或女女無關。。

想愛就會去愛,它要來到時根本無人避得開。
咁只會痛苦自己。

到左一個地步。。。想公開,就會自然地公開。
只係時間問題,機會問題,對象問題。

到了after party...

第一次主動去同其他台嘅人傾計,呢個係一個學問嗎?
唔多唔少啦,哈哈!

同大家分享一個識朋友app.. SKOUT!!

Very work...
Good luck and maybe we would be met there one day

zach
註冊會員

帖子 165
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4323
用戶失蹤天數 3906
狀態 離線
59.149.86.128
wow主修音樂~~~~(心心眼)
至今我還沒試過一個人看電影
也沒試過跟一班不認識的les去玩
沒去過bar/clubbing哈哈

無頭像
P-Mus
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 4234
用戶失蹤天數 3856
來自 HK
狀態 離線
203.145.92.199
唔同既體會,感覺幾好架!

去bar同識唔同既朋友要小心,最好搵信得過既朋友陪!
去見下睇下無防既,但真係要注意安全。

始終唔知對方係咩人嘛

wleey2500
註冊會員

帖子 1685
註冊 2012-7-26
用戶註冊天數 4310
用戶失蹤天數 3840
來自 橋水州立大學
狀態 離線
207.206.247.78
見到第三個朋友以為係自己 但係發現我冇可能會同妳食過飯...

無頭像
占少
註冊會員

帖子 133
註冊 2012-8-27
用戶註冊天數 4277
用戶失蹤天數 3935
狀態 離線
219.78.0.217
讀music實在是一科追夢科 但我放棄了
將它當作一門興趣就算了
我year1大學生哈哈 be friend?

無頭像
P-Mus
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 4234
用戶失蹤天數 3856
來自 HK
狀態 離線
203.145.92.199
wleey2500: 哈哈! 你都好快返黎啦... 到時一定陪你食既

占少:
當然無問題啦,你PM我吧

無頭像
P-Mus
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 4234
用戶失蹤天數 3856
來自 HK
狀態 離線
203.145.92.17
呢個從九月既POST已經不知不覺題及左三個月

呢三個月由難捱到習慣,的確多得唔少blur f 既網友

有個網友曾經問我,其實... 識左咁耐,你當我係朋友呀? 定係網友呢?

面對呢個問題,我猶豫左一陣,最後都無答到佢。

以上是花店的朋友,性格率直的白羊座。
長長的頭髮,不時懷有疑問既眼神以及臉龐的小酒渦,感覺是親切的。

1129,生日當天。。她送了一個生日蛋糕給我。謝!

[hr][/hr]

1204 一個於中環搞既LES PARTY

由一個好間接既渠道得知。好多謝o個個人話我知

哈哈! 不得不題我的醉酒朋友。。

佢岩岩遇著剛剛(<--呢個TERMS有點熟悉嗎? )失戀了

當日為了照顧佢一整晚,我錯過了不少歡樂既時間。。哈! 算了吧..

想當日佢都係咁照顧我。

hey... thank you so much for your consideration! 9495

一個不錯既場地,但是次得著是: 千萬唔可以帶醉酒朋友到自己玩既地方

[hr][/hr]

聲稱有圖有真相既一名文員。

同佢都幾傾得埋,雖然未過見面... 但都要題題呢個人

佢話本身想像我唔係呢個樣,幻想我是一個斯文..連頭都唔會gel既一個人

= =" 文字... 可以表達到我個樣嗎? 佢咁講真係好誇張。。
我是一個外表不老土的類型。

by the way, 圖片上,女人真的可以好百變! 佢send左張神人化妝相比我.. 驚呆了!

[hr][/hr]

昨晚一個飯局 ╴各自各精彩

其實穿梭於時間,大家都會遇到唔同既人同事。。

同大家吃吃喝喝,聊聊大家不同既經歷,是講不出的輕鬆

談話間,有人問我... 你遇到咁多唔同既人,就係無D有發展既機會嗎?

眼睛停頓左,腦袋空白了。 沒有呀...

其實我真的很保護自己,是真的懂得保護? 還是過於保護? 哈哈! 沒有答案

思考過後,其實有時大家真的會處於一個未ready既狀態。

面對其他人都只係懷有一個認識朋友既心態,哪會過電呢?

[hr][/hr]

有個gay既朋友同我講...

其實未ready都好,但仍然會keep住去認識唔同人既心態

係想証明自己仍然有吸引力

對於呢句說話,很同意。因為呢個諗法造就左不少人無結果既結果。

而我,仍然以認識朋友既心態穿梭好了...

此網站將關閉,請到 www.limehk.com