標題: [女友_Undefined] 一個充滿矛盾的人
無頭像
isa
註冊會員

帖子 44
註冊 2012-7-22
用戶註冊天數 4268
用戶失蹤天數 3853
狀態 離線
203.218.130.93
大家好啊 我係isa
我想我應該說多一點關於自己的事
i am not b cos i look very feminine
and i am not into b. so i can't say i am g.
至於p i don't know how to define it.
so i would say i am undefined
我不是那種very very slim,很會化妝的人 (基本上是不會但想學一點)
no long legs. no big eyes.
不會煮菜 也不會想煮 因為太ma fan
不外向爽朗 but like meeting new people
很斯文不煙不酒不說粗魯的話 但不溫柔不細心不浪漫不會花心機製造很多小驚喜
comparatively 我想我是有上進心的人
在事業上 我很努力很進取很用心
跟平日的我判若兩人
日常生活的我會表現得比較依賴 比較胡里胡塗
say when i dine out with friends, 我會想有人幫我點菜
胡亂說了這麼多,也不知有沒人有興趣
我想我是想找另一半的
不過也想找朋友
不論如何 我對擇"友" (朋友/女友)有一些自己的要求/期望
to be frank 我對這裡的人總有一點防備心 也沒抱多大的期望
no offence but我只是覺得我跟這裡的人事好像格格不入
說到這裡 大概趕走了不少人吧

nutty236
註冊會員

帖子 97
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4277
用戶失蹤天數 2718
來自 火星
狀態 離線
14.0.207.120
我還未走!Nice to meet u! ^^

憧憧
註冊會員

帖子 233
註冊 2012-7-19
用戶註冊天數 4271
用戶失蹤天數 3866
來自 hk
狀態 離線
203.145.92.135
NICE TO MISS YOU

無頭像
cool
註冊會員

帖子 63
註冊 2012-7-21
用戶註冊天數 4269
用戶失蹤天數 3799
來自 HK
狀態 離線
116.49.35.245
大家都是怪人嗎~~

Nice to meet u~~

namnam
註冊會員

帖子 42
註冊 2012-8-9
用戶註冊天數 4250
用戶失蹤天數 3884
狀態 離線
61.18.72.141
I find it hard to define myself as well. I liked both p and b before.
But I dont think I am a G. Cos I dont wear girlish make up often. I am tough girl in work and in front of strengers, but a child-like gal when i am with close frds and alone at home. I am not thin, big bones yet not tall and curvy.

i feel that we may be alike. Interested in exchanging contact for a chat ??

無頭像
Travis23
註冊會員

帖子 14
註冊 2012-9-28
用戶註冊天數 4200
用戶失蹤天數 3914
來自 Pizza Planet
狀態 離線
183.178.90.140
都ok啦段野…都唔會趕走好多客既…haha∼
Nice to meet u.. wanna chat more through line??

無頭像
U_U
註冊會員

帖子 43
註冊 2012-7-9
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3767
狀態 離線
218.102.196.66
At least i'm still here and finished reading your posted

無頭像
jooe
註冊會員

帖子 26
註冊 2012-10-17
用戶註冊天數 4181
用戶失蹤天數 3846
狀態 離線
218.102.208.246
有時間我地傾下計丫

無頭像
isa
註冊會員

帖子 44
註冊 2012-7-22
用戶註冊天數 4268
用戶失蹤天數 3853
狀態 離線
1.64.210.199
thanks all

pm me ur line id pls if u feel ok

無頭像
JBeals
註冊會員

帖子 117
註冊 2013-3-6
用戶註冊天數 4041
用戶失蹤天數 3870
狀態 離線
123.202.164.43
you're quite alike to my ex...but I am her first girl so i am not sure how she define herself either..

無頭像
sayit
註冊會員

帖子 45
註冊 2012-9-22
用戶註冊天數 4206
用戶失蹤天數 3522
狀態 離線
183.179.179.240
至少我睇晒都仲未被你嚇走

無頭像
Spio