標題: [家庭] 啊媽第六次問我...
無頭像
kakalittlestarz
註冊會員

帖子 34
註冊 2012-7-30
用戶註冊天數 4287
用戶失蹤天數 3888
狀態 離線
62.198.229.100
唉。最近心情灰濛蒙的。

這麼多年來,我是媽媽的寶貝。
近這幾年我都有跟她談及我的性取向及掙扎。
中一以后一向都知道自己喜欢女孩子。

媽察觉了,因為心疼我,就淡淡的說,人生要是活在別人歧視的目光裡,路會很難走的,還是讓時間把你對女孩子的感情放下吧。

十一年來,我也沒有拍拖,也沒有女朋友男​​朋友。
暗戀的,倒有幾個,三个女的,一个男的(鬼仔)。
網戀的,倒有兩個女的,但是不實在的,

作基督徒的原因,也是想靠著神的大能,把我從homosexual desires中拯救過來。
讓我早日遇到喜歡的人,可以結婚,有自己的家庭。

目光目光目光目光目光目光目光
歧視歧視歧視歧視歧視歧視歧視
面子面子面子面子面子面子面子

旁人哪個 接受這種愛
明明絕配 犯眾憎 便放開
永遠的忍耐 永遠不出來
世界將依然 不變改

無頭像
Franky
註冊會員

帖子 85
註冊 2012-8-12
用戶註冊天數 4274
用戶失蹤天數 3907
狀態 離線
219.78.164.23
同路人
我都係基督徒,都係知道自己性取向之後仍然一直冇拍拖
你想用基督教黎變直......我唔會特登甘做,但祝你好運,加油!

無頭像
cobalt
註冊會員

帖子 36
註冊 2012-10-26
用戶註冊天數 4199
用戶失蹤天數 3893
狀態 離線
218.186.216.131
其實對於對於無解的想法,只有問題才能給我們答案。

『人生要是活在別人歧視的目光裡,路會很難走的。』
可是人生為的是要活在別人的目光嗎?What's the purpose of life? What's the meaning of living, if you are living for someone else? 路很難走。可是一直站在原地,或走向不想走的路,不是也很難嗎?

什麼是homosexual desires? 所以heterosexual desires 的分別是?

Will God judge me for loving or people for hating?

一切,因愛而善。

We probably wouldn't worry about what people think of us if we knew how seldom they really do.

加油。

supertel
註冊會員

帖子 38
註冊 2012-8-28
用戶註冊天數 4258
用戶失蹤天數 3133
狀態 離線
202.128.252.142
我同一個女朋友拍左10年拖,最後佢都話因為自己面對唔到神既責備,又想結婚生仔,最近選舉分開,而家同左個男仔一齊。或者我真係唔明白基督徒有幾大既爭扎啦~ 不過樓主咁樣去迫自己,真係開心咩?? 點解唔選擇自己鍾意既路而走??

無頭像
time
註冊會員

帖子 274
註冊 2012-9-17
用戶註冊天數 4237
用戶失蹤天數 3891
狀態 離線
125.214.205.120
I AM A CATHOLIC.都系一種信念,信仰.旦系人生系自己GE,舒吾舒服都只有自己知+感受.RELAX.

無頭像
ki@
註冊會員

帖子 10
註冊 2012-10-2
用戶註冊天數 4222
用戶失蹤天數 3868
狀態 離線
221.127.28.107
我以前都係有返教會, 有聽聖經
老實講, 我覺得做人唔應該太麻木去信所有野, 包括宗教
應該要有自己既思想同認知
我有一個好大既疑問
天生同性戀, 咁係咪神安排比我地既?
咁既然佢覺得係唔岩, 點解又要創造呢樣野, 然後無得選擇咁加係人身上
加左係我地身上後, 又話我地同性戀係罪,唔比我地去愛自己愛既人, 咁樣係咪好矛盾?
而且我諗極都諗唔到同性戀有咩錯, 佢唔同打家劫社, 會傷害到人
愛, 應該係每個人都有既生存權利

我唔係要去評論或者評激宗教
只係呢幾個問題我諗左好多年, 亦都有問身邊既基督徒朋友
但一直無人答到我, 希望呢度有人可以解答我

無頭像
小琳
註冊會員

帖子 83
註冊 2012-8-26
用戶註冊天數 4260
用戶失蹤天數 3895
狀態 離線
1.36.201.110
妳係面對唔到神定係妳媽咪!?!?

25ZM
註冊會員

帖子 253
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4304
用戶失蹤天數 3882
狀態 離線
203.145.92.210
神究竟係一樣有幾實質既嘢?
我咁多年都唔明,信教既人會話神係佢地既信仰。
當然,每個人都有選擇既權利。
但其實最重要係自己既「信念」。正如你信念選擇「神」係正確一樣。
當你信念自己選擇正確既時候,相信唔會輕易被動搖。
無論人又好神也好,自己認為無選擇錯誤,𣎴覺得有遺憾就好了。

無頭像
micha
註冊會員

帖子 8
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4306
用戶失蹤天數 3866
狀態 離線
128.125.77.219
Have you seen " Prayers for Bobby"? It's on youtube True story about a mother who tried to "cure" her son's homosexuality because of their religious and personal beliefs, quite sad but worth watching.

hattricks16
註冊會員

帖子 1178
註冊 2012-7-15
用戶註冊天數 4302
用戶失蹤天數 3876
狀態 離線
173.181.17.82
I've been reading a lot of the Christian attack homosexual, stating that according to the bible , it's a sin.  Now, let's assume that what all said in the bible are true.  Then there was indeed a big flood, God was angry and cleanse the earth with forty some odd days of rain.  And he told Noah to build an ark, and take pairs of animals, (now you have to forgive me here, my Sunday school days are a long time ago, my memory is a little blurry)did Noah take any human beside his wife and kids?  How did human procreate after the big flood, supposedly the flood wiped out everything and everyone.  If Noah didn't take anyone beside his family, then honestly, how did human procreate?  Has anyone think about that?  Just the mere thought of what could've happened is extremely disturbing, if you ask me.  

Now, my other question is, how can homosexual be any more sin than what happened after the flood?  If you believe in the bible, you have to believe the whole and not pick and choose what to believe.  If you want to pick and choose, than may be, just may be, what said in the bible not 100% correct?  Or the churches are full of hypocrites?

Just food for thought, you know

shuuu
註冊會員

帖子 24
註冊 2012-8-12
用戶註冊天數 4273
用戶失蹤天數 3670
狀態 離線
58.152.205.202
我係天主教徒,唯一慶幸係天主教無基督教咁刻意打壓(可能有但我唔知道啦)

目前為止,我既信念係用一生時間愛想愛的人,以生命影響生命..

我承認喜歡女仔係違反左天主所既定的一男一女生兒育女..
但如果我對呢個女仔既愛係靈魂出發呢?真心相愛呢?

愛有對錯之分?

無頭像
Sunniew
註冊會員

帖子 179
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4303
用戶失蹤天數 4060
狀態 離線
14.198.170.89
愛不愛從來都是自己的決定,信仰亦不會改變你內心真意.

不要被他人左右

FOLLOW YOUR HEART,IT KNOWS WAY

此網站將關閉,請到 www.limehk.com