標題: [愛情] 溝女?唔駛用劍0既﹣等女人教你點溝女啦
apt
註冊會員

帖子 289
註冊 2012-11-12
用戶註冊天數 4185
用戶失蹤天數 3715
狀態 離線
49.2.16.202
下但係後尾主角係見到男主角同個女model仔鬼混wor..
所以男主角唔係基仔

但係假髮 真係似整古-_-

Casper
註冊會員

帖子 251
註冊 2012-10-7
用戶註冊天數 4222
用戶失蹤天數 3991
狀態 離線
202.140.108.87

QUOTE:
原帖由 apt 於 2012-12-12 14:00 發表
下但係後尾主角係見到男主角同個女model仔鬼混wor..
所以男主角唔係基仔

但係假髮 真係似整古-_-

佢唔係臨尾同個男仔咩?

apt
註冊會員

帖子 289
註冊 2012-11-12
用戶註冊天數 4185
用戶失蹤天數 3715
狀態 離線
129.94.116.33
唔同我眼花-_-
如果係既個男仔身材薄到女人甘我都唔想-_-

carcar
版主

帖子 771
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4309
用戶失蹤天數 3887
狀態 離線
42.98.64.113
我都睇到係男男0係床喎

無頭像
pui
註冊會員

帖子 55
註冊 2012-7-22
用戶註冊天數 4298
用戶失蹤天數 3893
狀態 離線
1.36.78.147
個b可以再養眼d....我會睇得開心好多。。。

無頭像
小琳
註冊會員

帖子 83
註冊 2012-8-26
用戶註冊天數 4264
用戶失蹤天數 3899
狀態 離線
1.36.201.110
個MV講到比人HURT完先變TB.
多謝哂.

UNO
註冊會員

帖子 297
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4309
用戶失蹤天數 3733
狀態 離線
14.199.22.208
關於
從溫哥華來港發展歌唱事業的澳門人小瑜 (Alpeo) ,從小熱衷歌唱,夢想於舞台上以歌聲感動衆。於2012年六月正式與框格音樂事務簽約,成為旗下歌手。工作聯絡 : KellyPoon915@gmail.com
人物簡介
Alpeo小瑜
從溫哥華來港發展歌唱事業的澳門人小瑜 (Alpeo) ,從小熱衷歌唱,夢想於舞台上以歌聲感動衆。 她以優異成績畢業於Pacific Audio Visual Institue音樂及錄音技術學系後,於香港及澳門演藝界當幕後工作,從協辦及主持大型活動至近年主辦演唱會。
一次機緣巧合下, Alpeo獲邀擔任表演嘉賓,自此從幕後踏上幕前,參與不同類型歌唱演出。2012年,Alpeo決心放下幕後工作,一圓歌手夢,首張EP《黑》將於2012年內推出。

Born In Macao, and raised in Vancouver, Canada. Alpeo had spent many years in the Entertainment industry. She had studied Audio and Visual after graduation from university. She had then worked as co-coordinator in various events, and concerts. Lately, she had also achieved to be a producer, and organizer for concerts, and large-scales of events. Nevertheless she had never forgotten her dreams, to sing and to perform. Listen to Alpeo in her first CD that is planned to publish this year.

無頭像
nothin
註冊會員

帖子 76
註冊 2012-10-19
用戶註冊天數 4209
用戶失蹤天數 3774
狀態 離線
202.140.108.111
好似好work喎, 等我抄底佢下次照住用先

J__
註冊會員

帖子 664
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4279
用戶失蹤天數 3842
來自 水星
狀態 離線
58.152.124.117
我岩岩睇左少少微電影. 係我角度. 個主角. 唔得. 唔夠型. 唔岩我口味.

再睇埋佢個mv.. 個假髮真係好假.. 低成本之作 假髮都可以好真. 但佢個個驚死你唔知佢係假髮咁. 仲有.. 其實個女仔個樣. 唔女仔. 但你話佢好型好靚仔個d. 佢又唔係. 當佢戴左假髮. 有少少.. 人妖feel.. 短髮好d. 但, 都唔係我鍾意既類型.

無頭像
breakfasttea
註冊會員

帖子 19
註冊 2012-10-30
用戶註冊天數 4199
用戶失蹤天數 4108
來自 Hong Kong
狀態 離線
112.118.79.230
could not stop thinking of santino ==
The ending was good though XD

此網站將關閉,請到 www.limehk.com