標題: [女友_B] 王子招妃子
十二
註冊會員

帖子 134
註冊 2012-7-21
用戶註冊天數 4299
用戶失蹤天數 3775
狀態 離線
124.217.139.29

QUOTE:
原帖由 sandiii 於 2013-1-11 16:21 發表
哇,撞鬼嚕。用左我成個鐘先剝得晒d 花生喔! 該偎

王子呢個名好唔吉利喔!

4年前左右,舊blur-f 見過 跳_王子 同t_ _ _ _y 王子的鬧劇... 果陣剝花生剝左成個幾月喔!

純粹搞事:版主,我覺得要建議下d  ...

果然係花生友,之前既事都講得出。
禁改個公主名,又有冇問題?

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線
112.120.69.184

QUOTE:
原帖由 sandiii 於 2013-1-11 16:21 發表
哇,撞鬼嚕。用左我成個鐘先剝得晒d 花生喔! 該偎

王子呢個名好唔吉利喔!

4年前左右,舊blur-f 見過 跳_王子 同t_ _ _ _y 王子的鬧劇... 果陣剝花生剝左成個幾月喔!

純粹搞事:版主,我覺得要建議下d  ...

提醒我有另一個XX王子G又得B又得, 又學人做傳銷

toysstory
註冊會員

帖子 274
註冊 2012-9-5
用戶註冊天數 4254
用戶失蹤天數 3881
狀態 離線
58.152.39.150
嘩,原來第四版有好野睇喎,miss左添

週圍唱人果個咁高調出聲呀?成日無無聊聊週圍PM D B,吹水又當真,tum兩句就話人溝佢,想玩人又唔夠班,淨係識係網絡世界玩,話人無聊、幼稚?做乜講自己呀?哈哈.............

我都係返現實世界喇,費事D癲妹又發作

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 toysstory 於 2013-1-11 16:49 發表
嘩,原來第四版有好野睇喎,miss左添

週圍唱人果個咁高調出聲呀?成日無無聊聊週圍PM D B,吹水又當真,tum兩句就話人溝佢,想玩人又唔夠班,淨係識係網絡世界玩,話人無聊、幼稚?做乜講自己呀?哈哈... ...

嘩, 佢就係顛妹?
不過今次貴族又真係衰咗喎, 你睇佢講講下口軟仲消失埋 XDDDDD

無頭像
sandiii
註冊會員

帖子 38
註冊 2012-9-16
用戶註冊天數 4243
用戶失蹤天數 3899
狀態 離線
24.84.205.68

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2013-1-11 16:52 發表

嘩, 佢就係顛妹?
不過今次貴族又真係衰咗喎, 你睇佢講講下口軟仲消失埋 XDDDDD

消失的密室?  要搵哈利波波幫手!

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sandiii 於 2013-1-11 16:57 發表

消失的密室?  要搵哈利波波幫手!

好精彩....貴族潛水, 女主角又有D可疑

toysstory
註冊會員

帖子 274
註冊 2012-9-5
用戶註冊天數 4254
用戶失蹤天數 3881
狀態 離線
58.152.39.150

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2013-1-11 16:52 發表

嘩, 佢就係顛妹?

well......我乜都無講過
到我閃人我就可以永遠消失

無頭像
LemonTea
註冊會員

帖子 69
註冊 2013-1-7
用戶註冊天數 4129
用戶失蹤天數 3891
狀態 離線
125.214.205.182
嘩, 真相!!!!!!!!

無頭像
hellowin
註冊會員

帖子 20
註冊 2012-7-26
用戶註冊天數 4295
用戶失蹤天數 3887
狀態 離線
219.77.211.168
見有人得意忘形, 也讓我湊湊熱鬧

把一切說穿是頂痛快的

顯而易見, 我是一個子虛烏有的人物. 我什麼都是, 也什麼也不是

我主動去認識的人, 有些是姐妹們遇上然後當笑柄的, 有些是出於好奇心

樓主的問題相對而言是小巫見大巫

某得意忘形的人的人格問題更嚴重.

找樓主是因為她"家姐"

樓主和家姐怕我是惡勢力人士的爪牙

而"惡勢力人士"和她的姐妹們也自行找上門

簡單講, 是兩個陣營有私怨, 彼此都找機會去唱衰敵人

兩個女人血海深仇, 大家可以自行想像原因

對我來說, 樓主的急色饑渴拍馬追不上玩具商.  

就順手和"惡勢力人士"提起玩具商. 一提就知道二人有可能認識, 至少二人互相有FB交流

惡勢力人士和家姐一樣, 都有可能是一個不是完全真實的人物. 人要公開表現什麼, 外人也就順勢"知道"幾多. 而且同樣喜歡垂簾聽政. 暗中行事

玩具商曾經在舊世界很活躍交友結友. 也曾經捲入花生秀YOYO和樂樂的鬧劇之間.

我最喜歡那個題目為"一個港女的傳說"的留言

當時玩具商不叫玩具商

後來玩具商又捲入另一對情人的鬧劇中, 這個女主角偶爾也在這裡出沒

我找玩具商, 是基於以上因素, 加上有姐妹被此君纏擾. 另一姐妹亦見識過其有味的言論. 可能有人又會用"只是講笑不是認真, 認真了就輸"為開脫的理由吧

可笑的是, 現在有人反轉事實, 講成是自己明察秋毫.

忘記了自己如何像樓主一樣情深深口甜舌滑

又如何用不同爛借口要求LINE通話

我把事情說穿時, 有人又如何"發燒"然後明顯地潛水

一個人被人唱, 也要問問自己有沒有把柄被人唱, 有沒有受人非議之處. 見有人有拖拍就忽然重拾高調交友, 我預料有人一定周圍講自己的版本, 企圖掩飾自己品行不端, 我也再次做個醜人, 讓她發光發亮

無頭像
runaway
註冊會員

帖子 116
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4310
用戶失蹤天數 3816
狀態 離線
67.221.255.12

QUOTE:
原帖由 toysstory 於 2013-1-11 17:03 發表

well......我乜都無講過
到我閃人,費事又又又比人唱,再唱我就可以永遠消失  

如果我沒記錯...你應該是舊BLUR的"老翻"吧?
其實如果一個人其身而正,不用什麼閃不閃人或消失呀。
好似主人翁貴族咁...如果她沒有做過什麼急色/餓鬼/cher到爆的行為,就算遇到癲妹,又有什麼好怕?我又好我記得你曾經在一個post講過,你同d net friends純粹是吹下水,沒有什麼對人有意思,什麼都聊,even咸濕野,你覺得nothing special。
好! 容我舉下例子吧: 為了想見下nf的真樣子,知道人生日,說買了禮物,死都迫人出來拿,就是為了見面,令人喘不過氣;不停在網上問人身材如何?是否大胸?有幾大?一知道nf是大胸的,又說想見面...又說自己喜歡大的女仔...sorry呀!net friend jek...真係要講咁多嘛?人家不上線幾天就說去左邊,好掛念...又有d人是死迫人send張相仔比自己,一收到人地張相,成個人醒神哂,係咁讚人靚女,又話想攬住妳,又說不想只做朋友 ,無端端仲叫係一聲"老婆"救命呀!只是傾了3幾天的net friend而已...咩事呀???唔驚就假,唔走就奇啦。
以上的例子,大家又不要入哂貴族數,還有一d人比貴族更無耻的。
不過...不用緊張,以上對聽不明白的人來說只是個比喻而已。
但我覺得有些事,可能對於貴族又好,老x又好,都只是同net friends傾計/tum女仔的模式/手法而已...沒什麼大不了。但其實可能對於其他人來說這是一種侵犯行為,只是大家想法的角度闊窄而已,沒什麼癲不癲可言...只怪自己為什麼會對一個"瘋人"口甜舌滑了那麼多"瘋語"吧!!!!
出得黎行,就預左要還...
哈哈哈...上得呢度都應該看破了此圈子的亂,做人都不要其身不正,有些時候,你唱人,人唱你,究竟是報應還是平常事?就在於一個人點反省自己的行為了。

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線
宮廷鬥爭變咗另一場好戲喎 XDDDD 連垂簾聽政都出埋. 睇緊大太監咁

邊個東宮邊個西宮先

我呢D平民托貴族鴻福, 有幸同惡勢力吹過水

toysstory
註冊會員

帖子 274
註冊 2012-9-5
用戶註冊天數 4254
用戶失蹤天數 3881
狀態 離線
121.202.23.33
toysstory = 老翻又如何, 知D唔知D就唔好出聲, 懶係知得多做咩啫

10分1係事實, 其餘都係吹水, 講一句唱百句又代表咩啫

網上說話似是而非, 鐘意信就信, 唔鐘意就咪鬼睇

唔覆LU, 費事比人小題大做, 好似山草藥咁, UP得就UP, 88

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 runaway 於 2013-1-12 00:21 發表

如果我沒記錯...你應該是舊BLUR的"老翻"吧?
其實如果一個人其身而正,不用什麼閃不閃人或消失呀。
好似主人翁貴族咁...如果她沒有做過什麼急色/餓鬼/cher到爆的行為,就算遇到癲妹,又有什麼好怕 ...

老翻, 哦, 好出名喎 XDDDDD
玩得BLURF耐都應該知道佢係邊個
至於顛妹講嘅玩具商往事, 即係老翻嘅往事, 當時好多人都有追睇, 我其實都有睇過. 仲記得D細節人名
另一樣係佢同理髮師互片

zltc123
註冊會員

帖子 302
註冊 2012-12-5
用戶註冊天數 4163
用戶失蹤天數 3870
狀態 離線
77.99.132.147
睇咁耐究竟嘈乜野 為咩嘈 有乜好嘈

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 zltc123 於 2013-1-12 03:43 發表
睇咁耐究竟嘈乜野 為咩嘈 有乜好嘈

好似好多內情

無頭像
LemonTea
註冊會員

帖子 69
註冊 2013-1-7
用戶註冊天數 4129
用戶失蹤天數 3891
狀態 離線
14.0.143.92
我都有印象老翻呢個人,最大印象係佢成日講喜歡穿戴式的玩具-_-!
天!點解我會記得呢樣野架!
不過都有印象佢搞碌令聚

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線
210.177.24.157
哈唔通係從娛樂中找商機

無頭像
runaway
註冊會員

帖子 116
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4310
用戶失蹤天數 3816
狀態 離線
202.140.78.231
Yes you are right. I saw this name"老翻” appeared in the old blur-f sex forum frequently!

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3167
狀態 離線
忽然無曬花生友,無人敢多口

無頭像
aloevera