標題: [生活] 舊 post: 你地有冇試過係街兜撘女仔,仲真係有下文?@.@
WhiskyOnRock
管理員

帖子 683
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
14.198.106.103
Started 3 weeks, 3 days ago by lanlui
你地有冇試過係街兜撘女仔,仲真係有下文?@.@ 我未試過咁係街兜撘人…我唔識…再加上我女仔樣……無端兜撘個女仔……勁odd…>< 你地有冇試過兜撘人?><

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
yellowskin replied 3 weeks, 3 days ago
我試過比人兜, 有下文xD 咩唔係女仔樣先易入手咩??___?? 因為對方都唔會有太多防備嘛

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
iRot789 replied 3 weeks, 3 days ago
QUOTE: 原帖由 lanlui 於 2012-6-24 08:29 AM 發表 我未試過咁係街兜撘人…我唔識…再加上我女仔樣……無端兜撘個女仔……勁odd…>< 你地有冇試過兜撘人?>< 細個(小學,我都係女仔樣) 好白痴咁兜過兩個中學生, 無下文, 仲俾果兩個姐姐... , hahahaa。 你想係街兜撘人 之後 想有咩下文? 我都想學下 ^^

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
a74986530 replied 3 weeks, 2 days ago
我完全唔夠膽甘樣做啊-_- 曾經試過想同一個同我住同一座既女仔搭訕但最後都係唔敢…==

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
ahmui replied 3 weeks, 2 days ago
回覆 #2 yellowskin 的文章 我都試過! xd

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
chanb replied 3 weeks, 2 days ago
試得多.我B樣.動機明顯LA下話.有FEEL先兜.多數拎到CONTACT.不過下文雙方LA.LI種方式你預佐有下文都唔長LOR.

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
yellowskin replied 3 weeks, 2 days ago
回覆 #1 lanlui 的文章 認真好睇你想兜撘GE女仔交友condition係唔係"開放" 如果人地"未開機",咁你就.....;)

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
檸檬草 replied 3 weeks, 2 days ago
自問無呢個膽量... =p

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
大牛 replied 3 weeks, 2 days ago
唔好話拎電話號碼 望都唔敢直望 我無咁大個胆 總是俾人感覺係好cool

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
25ZM replied 3 weeks, 2 days ago
未被兜搭過, 只會去兜搭人.

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
siujo replied 3 weeks, 2 days ago
試過一次 覺得好怪 兜搭一個賣書既女仔xd 下文就係sms左幾日 之後無野講

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
lanlui replied 3 weeks, 2 days ago
回覆 #2 yellowskin 的文章 下下....但無端端點可以搭上? 女仔撩返女仔...對方唔會好奇怪咩..... if 之後仲要想攞埋電話

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
lanlui replied 3 weeks, 2 days ago
回覆 #3 iRot789 的文章 俾佢地笑牙? aiyaya我會好尷尬 其實下文都唔係要求高....只係簡單攞到電話.....再睇下點令佢都想同我做FD.....先做到FD之後先再睇下點

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
回覆 #4 a74986530 的文章 你係B樣的???@@

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
回覆 #5 ahmui 的文章 你地比人兜巴星.....呀唔係xd.....兜搭既對象係女仔?? b/p/g?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
回覆 #6 chanb 的文章 老手人兄bo 都一定不長.....那麼肯定????

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
回覆 #7 yellowskin 的文章 咁你都岩既.......但至少.....我想以一種方式令佢半開放都可以開放俾我識佢 有咩方法比較自然舒服討好呢?

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
回覆 #10 25ZM 的文章 咁你用咩方法??? 成功嗎

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
回覆 #11 siujo 的文章 其實同上網識人都一樣既,, 如果大家都對大家有興趣咪唔同講法可能有機....不過係街兜就仲有過一步"她是否接受同性戀" 的關卡...................

管理員

帖子 683
用戶註冊天數 4313
用戶失蹤天數 3822
狀態 離線
littlestranger replied 3 weeks, 2 days ago
QUOTE: 原帖由 iRot789 於 2012-6-24 10:17 AM 發表 細個(小學,我都係女仔樣) 好白痴咁兜過兩個中學生, 無下文, 仲俾果兩個姐姐... , hahahaa。 你想係街兜撘人 之後 想有咩下文? 我都想學下 ^^ 咁得意嘅lol

此網站將關閉,請到 www.limehk.com