標題: [女友_Undefined] 想找30 or 30 + 單身女性朋友....
無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
註冊 2013-1-13
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
113.254.170.192
想找30 or 30 + 既單身女性朋友....
我長頭髮的, 沒有特定喜歡什麼類型, 最重要是和我溝通得來....
平時最喜歡係睇戲, 特別喜歡一些看完一套戲之後, 會有feedback的人....
最喜歡的荷里活女星係Natalie Portman, 同Keira Knightley.

25ZM
註冊會員

帖子 253
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3877
狀態 離線
203.145.79.7
感覺樓主有點單調?
是否錯覺?

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
其實係特登既, 因為唔想寫得咁誇張, 講到自己要識d咩女性朋友咁, 又寫到自己好長既profile, 好似見工咁...haha

我其實有好多興趣既.....25ZM, 你想知d咩呀?

無頭像
yang
註冊會員

帖子 18
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3965
狀態 離線
119.247.59.64
最近睇完比較有feedback 既電影都係 少年Pi 同埋 分手再愛你,偷戀隔籬媽 好睇,不過感受就較少=P
黎緊有 Liberal Arts 同 On the road 都應該唔錯=)

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
我最近睇左"Anna Karenina".....我覺得好好睇, 我好中意Keira Knightley....佢好靚...haha

無頭像
onehour
註冊會員

帖子 14
註冊 2012-12-29
用戶註冊天數 4130
用戶失蹤天數 3884
狀態 離線
219.77.70.221
oh i like Keira Knightley as well

seem her recent movies are all ard 17 centure....

wondering has she shoot a more modern background one lately...

I like movie discussion and book discussion.... .

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
其實我覺得Keira 佢最近拍個d片都好考演技, 有一套係四月上既"危險療情", 之前好想睇, 但仲未睇番....其實佢個樣真係好古典, 我好中意佢著d古典衫, 真係靚到.....

btw, 你中意睇邊類型既書呀?

無頭像
taibo
註冊會員

帖子 67
註冊 2012-10-31
用戶註冊天數 4189
用戶失蹤天數 3884
來自 hk
狀態 離線
202.126.212.167
我很喜歡看電影, 回想中六有PARTIME 時, 便和同學去買國際電影節的戲票.
你喜歡的兩位女演員,我都很喜歡, 尤其是Keira Knightley.我喜歡她是由Atonement這齣電影開始, 之後她主演的古裝電影, 例如The Duchess, 我都有看, 她的古裝扮相很美很有劇力.不過最好看的是LAST NIGHT, 眼神,咀唇的表情, 這齣電影我無時間去戲院看, 但半夜上網看, 竟然悲從中來, 被她勾起傷心事.

至於Natalie Portman,我是去到No Strings Attached才喜歡她, 這電影我看過很多次.

不過好看的電影, 我會看很多次, 戲院看完,網上再看, 會買碟回來儲.

無頭像
JBeals
註冊會員

帖子 117
註冊 2013-3-6
用戶註冊天數 4063
用戶失蹤天數 3892
狀態 離線
123.202.164.43
i like keira knightley from pride and prejudices. basically British period dramas are greatimo. what kind of movies do you like to watch?

無頭像
Greenspot
註冊會員

帖子 46
註冊 2012-12-23
用戶註冊天數 4136
用戶失蹤天數 3814
狀態 離線
123.202.50.101
Natalie Portman 我也好喜歡,尤其那套closer,Portman 短少精龫,愛恨分明。
Scarlett Johansson係 match point 打乒乓那場,我諗,她天生就係那麼有sex appeal,好似唔洗費力已經鈎了人嘅魂魄,還是她真的有好高智慧,拿揑到拋眉眼嘅準確度!實在一見難忘,心癢癢,我那個直師奶朋友都對他老公講有性幻想,殺傷力勁呀!
補充一點,我直覺Woody Allen 的screenplay 不是這樣的,一點味也嗅不到,除非轉世!

Disclaimer: 我路過口多講Portman 同 Johansson,sorry 呀!>>>30,我忍唔住講性感女神,唔係來應徵

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
113.254.170.70
Hi JBeals,

I like "pride and prejuice" too, after this movie, I watched "The duchess" at home.  It is a good movie too...I like Keria acts those 18 century europe or britain period....She is really alike those woman...."The duchess" made me feel sad as she can't together with her lover and her baby  can only gave back to her lover.....

After "The duchness", I watched one is very interesting....It called "Never Let me go", but Keria is not a good gal in this movie...haha....I like the other girl....

Greenspot,

Scarlet is really a sexy girl, but seems she dun have much movie can act....Any movie recommened to me?

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4271
用戶失蹤天數 3158
狀態 離線
219.77.211.94
Scarlett有拍Vicky Cristina Barcelona --->呢套活地亞倫嘅, 正野. 不過我比較留心Penelope CruzP.S. 唔係單身, 只係路過吹水 XDDD

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
113.254.170.70
路過也歡迎啦....哈哈....

其實依一套我仲未睇, 不過好多人都話好睇...thanks....等我依家上網睇....^^

無頭像
小小
註冊會員

帖子 26
註冊 2013-4-8
用戶註冊天數 4030
用戶失蹤天數 3703
來自 Hk
狀態 離線
123.136.10.252
妳想30幾呀?

無頭像
小小
註冊會員

帖子 26
註冊 2013-4-8
用戶註冊天數 4030
用戶失蹤天數 3703
來自 Hk
狀態 離線
123.136.10.252
妳想30幾呀?

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
113.254.171.3
30 or 30+

無頭像
小小
註冊會員

帖子 26
註冊 2013-4-8
用戶註冊天數 4030
用戶失蹤天數 3703
來自 Hk
狀態 離線
123.136.12.227
妳識到朋友仔未?

donald_mon
註冊會員

帖子 40
註冊 2013-4-7
用戶註冊天數 4030
用戶失蹤天數 3872
狀態 離線
14.136.43.220
朋友....想點樣溝通

無頭像
Charlotte
註冊會員

帖子 26
用戶註冊天數 4115
用戶失蹤天數 3971
來自 HK
狀態 離線
113.254.171.150
Donaldmon,

You can pm me if you want to know me more....^^

此網站將關閉,請到 www.limehk.com