標題: [朋友] 我是37+B 想識多D朋友
無頭像
nonine
註冊會員

帖子 36
註冊 2012-12-11
用戶註冊天數 4160
用戶失蹤天數 3963
狀態 離線
121.202.30.155
其實我都鍾意小王子與狐狸有關等待的一段......不過喜歡小王子的, 都有點自戀吧, 讀下去, 關心的其實最終都是自己...只是人都喜歡美化, 欺騙自己. 我不應說得太真實, 抹去了所有幻想, 於我沒好處...

說過故事, 早前公司有個暑期工妹妹仔, LUNCH的時候捧住三島由紀夫睇, 我行過講: 嘩! 睇三島由紀夫呀! 佢一臉沾沾自喜, 我當然亦表現到自己的識貨...

很多時候, 你的興趣只係自己選擇的一件衣服, 衣服好不好, 本應見仁見智, 但現在好標準, 你以為係自己揀, 其實係比人教你著件咩衫...

我只係突然想起交友總要努力SELL自己, 有感而發純粹吹水, 其實野都仲係要扮, 但有時清醒對自己坦白也好...

始終呢度既人都知咩叫忠於自己

無頭像
spolaw
註冊會員

帖子 311
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4311
用戶失蹤天數 3697
狀態 離線
203.198.147.7
三島由紀夫, 我16歲開始睇. 咁我都係好識貨? 佢睇邊本先

我個人認為, 喜歡睇三島, 都應該幾執著於"美"的抽象追求

無頭像
cat1010
註冊會員

帖子 1
註冊 2013-1-22
用戶註冊天數 4118
用戶失蹤天數 4076
狀態 離線
124.217.186.89
hi nice to meet u
我反而想知道教你同寵物,甚至石頭溝通嗰本喺咩書?

Guten_Morgen
註冊會員

帖子 104
註冊 2012-7-23
用戶註冊天數 4300
用戶失蹤天數 3945
來自 Hong Kong
狀態 離線
219.73.124.130

QUOTE:
原帖由 cat1010 於 27/1/2013 03:34 PM 發表
hi nice to meet u
我反而想知道教你同寵物,甚至石頭溝通嗰本喺咩書?

我都想知

無頭像
Kris
註冊會員

帖子 7
註冊 2012-7-26
用戶註冊天數 4297
用戶失蹤天數 3970
狀態 離線
1.64.163.43
Haha ... i love reading too .. n i dreamt abt writing too ... jus that i never managed to start :p

amon
註冊會員

帖子 465
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4311
用戶失蹤天數 3839
來自 source
狀態 離線
130.202.27.19

QUOTE:
原帖由 nonine 於 2013-1-23 11:05 發表
最近睇緊一本教你點樣同你既寵物, 植物, 甚至石頭溝通的書, 我覺得好神怪, 但又真係想試吓...有D癲...

go ahead and have a try, 有d人真係得!
我有朋友都學左動物傳心, 係work的.
植物本身有氣場, 其實氣場係反應到佢既心情的.

此網站將關閉,請到 www.limehk.com