標題: [女友_P] 拜拜,20130214~~
Natalie黑鴨
註冊會員

帖子 315
註冊 2012-7-9
用戶註冊天數 4312
用戶失蹤天數 3184
來自 失去聽力的世界
狀態 離線
1.36.219.38
拜拜, 單身者討厭既情人節...(謎:仲有下月白色情人節呢...)

不過......我就黎生日(3月2日),仍然沒女朋友 (丌^丌) 嗚~~~好酸!唔知當天做咩好...(我本身重視 生日, 以前拍拖時,一直沒機會試過 自己既女友陪我度過正日生日...)
(>皿<)唔依啊~ 我係人(謎:唔係變種鴨?),都想要另一半~~~

大家好!
首先...~新年快樂!身體健康~
最重要係 大家都 駐!!!\(^w^)/

黑鴨, 92年 , Pure(性格似小男孩一時曳一時乖)
愛 韓流~ KPOP萬歲~ Rumming Man 大發! 我們結婚了 大發! 韓國咩野都大發!! (除了辣辣既飲食之外)
女友<--G/ P(偏G) 18+
朋友<- BGPBIU 歡迎~ 年齡無限
聯絡方式 只得 whatsapp~~~~
有興趣想識 本人 , 請pm 留低 閣下既tel no. ~ 本人會盡快哈佬你~
謝謝! m( _ _ )m

p.s. 又大字又 咩符號... 我只是想吸引 你地睇下我post 如果 你睇得眼花,  唔好意思~

無頭像
mandi
註冊會員

帖子 26
註冊 2012-8-26
用戶註冊天數 4264
用戶失蹤天數 3812
狀態 離線
113.254.216.241
哈,我淨係睇到Running man 大發! (雖然唔係好鐘意韓國野) Running man!!!

恭喜發財!Hihi

Natalie黑鴨
註冊會員

帖子 315
註冊 2012-7-9
用戶註冊天數 4312
用戶失蹤天數 3184
來自 失去聽力的世界
狀態 離線
1.36.219.38

QUOTE:
原帖由 mandi 於 2013-2-15 02:26 發表
哈,我淨係睇到Running man 大發! (雖然唔係好鐘意韓國野) Running man!!!

恭喜發財!Hihi

running man 新一期, 長頸鹿終於可以哂巴閉~

無頭像
Shan3
註冊會員

帖子 27
註冊 2012-8-6
用戶註冊天數 4284
用戶失蹤天數 4081
來自 HK
狀態 離線
58.177.224.186