標題: [愛情] 你地覺唔覺得呢期好多人散??
無頭像
ELKI
註冊會員

帖子 101
註冊 2012-8-22
用戶註冊天數 4237
用戶失蹤天數 3858
狀態 離線
219.76.174.174
最近睇FB.同埋聽知好多人都好似散左咁
而o個d人  本身都唔係拍得短時間既

咁多人單身  我覺得好似又黎個大執位  大循環咁

我自己都最近失戀.出返去浦  又係見返幾年前玩時見過o個d人
唉.以前blur f 都話多d人ar ...  e家冇咁多人上黎
而且出去浦又係o個d人咁...  概嘆les界真係細
多b少g既情況又嚴重

真係唔知可以去邊識到gf lu
可能真係要儲下錢買姑婆屋

人愈大愈知自己要d咩  愈唔易交自己出去
更加唔會再想浪費時間/精神去分俾d 明知唔岩既人身上
可能要單身一段時間了  好彩仲有朋友陪!!!

有人同我同感嗎?!

無頭像
anemone
註冊會員

帖子 72
註冊 2012-7-15
用戶註冊天數 4275
用戶失蹤天數 3855
狀態 離線
202.140.72.98
人越大,經歷越多,越怕再受到傷害
所以真係年少多好,本死無大害
即食年代,好似連交心朋友都難識咗,唔好話女友
大家努力!

frosty
註冊會員

帖子 89
註冊 2013-3-7
用戶註冊天數 4040
用戶失蹤天數 3931
狀態 離線
202.140.233.198
agreed! i've just ended the ~4 years relationship. i'm so tired to go to those dating/gathering/sharing events, maybe not so young, same group of people, familiar faces... what a dead end -.-

無頭像
Cindy
註冊會員

帖子 75
註冊 2012-7-24
用戶註冊天數 4266
用戶失蹤天數 3935
來自 Hong Kong
狀態 離線
182.239.96.117
我覺得喎,原來要大執位丫?

無頭像
Wingh
註冊會員

帖子 41
註冊 2013-2-17
用戶註冊天數 4058
用戶失蹤天數 3864
狀態 離線
223.130.51.218
真係多B 少G 咩.. ... 點解我想搵過個好似難ge

無頭像
kinnic
註冊會員

帖子 36
註冊 2013-2-21
用戶註冊天數 4054
用戶失蹤天數 3974
狀態 離線
183.179.60.151
單身多左時間  可以努力工作
得閒學下多d野增值下, 遇岩對象先追

所以"更加唔會再想浪費時間/精神去分俾d 明知唔岩既人身上" --> 同意 xD

無頭像
louis-
註冊會員

帖子 33
註冊 2012-8-3
用戶註冊天數 4255
用戶失蹤天數 3880
狀態 離線
86.30.179.63
覺, 不過我成日覺得同季節循環都有關, 事關令人需要一個人係身邊既冬天已經尾聲
香港會行出黎識人既les 圈其實細得好交關. fb望一望mutual friend就知lol

無頭像
ELKI
註冊會員

帖子 101
用戶註冊天數 4237
用戶失蹤天數 3858
狀態 離線
anemone :
frosty :

唉我都覺我係... 真心朋友難識.可能因為連我地自己交個心出去都覺得攰啦
因為同人既關係...無論友情同愛情都係經營返黎

愛情入面過左好多關.好似打機咁  打左好大關大佬...但最後都GAME OVER了.最後一條命都玩完了
中間冇得SAVE  一輸左要由頭玩過  之前打左好多晚通宵好努力打返黎既野  一之過冇晒  又要再由頭黎過..... 可想像多麼的沮喪  
係我就唔會再有心機打多次   

或者真係要隔一排  你先會拎返呢隻GAME 黎玩

無頭像
ELKI
註冊會員

帖子 101
用戶註冊天數 4237
用戶失蹤天數 3858
狀態 離線
Cindy:: 應該係啦...拍左1年又好. 4年都好.6年都好   都係最近散晒LU
             之後呢個人個EX就會成為人地條女   o個個人個ex又同左唔知邊個一齊

Wingh::係wor.你唔覺咩??定係你收埋自己咋?我去21/f ...總之唔係話太差既實有人同你玩既 哈哈

kinnic::係ar...所以e家我勁搵野學   自己本身都有野想學
            人生也不只愛情
             唔岩梗係算.千其唔會為拍拖而拍拖...否則仲辛苦自己==

louis:: 其實我都覺...夏天特別多人散咁
            所以我fb盡量唔add太多人.真係唔識個d都唔想add

J__
註冊會員

帖子 664
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4249
用戶失蹤天數 3812
來自 水星
狀態 離線
58.152.9.19

QUOTE:
原帖由 ELKI 於 2013-3-12 17:45 發表
Cindy:: 應該係啦...拍左1年又好. 4年都好.6年都好   都係最近散晒LU
             之後呢個人個EX就會成為人地條女   o個個人個ex又同左唔知邊個一齊

Wingh::係wor.你唔覺咩??定係你收埋自己咋?我去21/ ...

我去21/F. 見大家各有各玩..

無頭像
ELKI
註冊會員

帖子 101
用戶註冊天數 4237
用戶失蹤天數 3858
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 J__ 於 2013-3-12 17:52 發表

我去21/F. 見大家各有各玩..

都係各有各多既..但其實你可以問人可唔可以join ma
有時我都會問人...因為我頂唔順太悶
近排我都係21/f 識到班fd ar haha

無頭像
Wingh
註冊會員

帖子 41
註冊 2013-2-17
用戶註冊天數 4058
用戶失蹤天數 3864
狀態 離線
123.255.72.84