標題: [其他] 除了愛情,難道沒有其他?
無頭像
Trespasser
註冊會員

帖子 104
註冊 2012-8-19
用戶註冊天數 4261
用戶失蹤天數 3498
狀態 離線
203.218.17.233
每種情都唔同, 做咩要比較?

愛情會令人有甜蜜同心跳既感覺, 友情親情唔同, 唔係唔重要, 係本質唔同, 根本無得比, 再講就變左計較

無頭像
註冊會員

帖子 83
註冊 2013-6-30
用戶註冊天數 3945
用戶失蹤天數 3900
狀態 離線
223.16.169.252
今日又一則女因男移情別戀在男家中自殺-粉嶺.

沒有比較過呵.

無頭像
註冊會員

帖子 570
註冊 2013-6-5
用戶註冊天數 3970
用戶失蹤天數 3873
來自 HK
狀態 離線
113.252.244.66
花時間討論些鑽牛角尖既事上, 只會更鑽牛角尖~

樓主, 收手喇~

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4270
用戶失蹤天數 3156
狀態 離線
219.77.201.188

QUOTE:
原帖由 2013 於 2013-8-5 23:09 發表
今日又一則女因男移情別戀在男家中自殺-粉嶺.

沒有比較過呵.

得啦得啦, 你要日日專注搵為情自殺新聞來"幸災樂禍"來証明自己想法. 不如做D有意義野如防止自殺會義工啦~~~

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4270
用戶失蹤天數 3156
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 1982 於 2013-8-5 23:45 發表

樓主, 收手喇~

佢唔想, 佢不知幾ENJOY, 你睇佢個個人簽名就知咩事啦, 無限上鋼上線叫版主金睛火眼咩IGNORE某D人就有言論自由. D人要日日派膠都吹佢唔脹, 不過睇呢D簽名就可以知係咩為人有幾陰濕. 睇下幾時又VICTIMIZE自己向版主哭訴. 派膠者大談言論自由都幾可笑, 回收都嫌無價值

而基於言論自由, 我都明知有人扮睇唔到, 我都繼續開開心心覆POST XDDDDD
講野有無POINT, 係咪真心討論定痴心派膠精神勝利法"我睇你唔到就係我羸" XDDDDD 比人生只得愛情的人更可悲"邊城"話最可憐的人就是不知自己可憐. 起碼翠翠都係可人兒一名, 比番少少同情分......

不過唔緊要, 上線講就天下無敵, 現實生活係咪有心無力就佢本人比較清楚XDDDD

無頭像
註冊會員

帖子 570
註冊 2013-6-5
用戶註冊天數 3970
用戶失蹤天數 3873
來自 HK
狀態 離線
113.252.244.66
此人言行怪異, 是妖孽乎?!

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4270
用戶失蹤天數 3156
狀態 離線
派膠就是ON9, 五官都分明知覺膠味, 對於某人的呻吟聽一次笑一獲, 膠物才可以有其他再造的可能. 留下是看官的理智邏輯的評鑑

正面D睇, 有呢D假心膠真傲慢存在, 令呢到好熱鬧呀!

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4270
用戶失蹤天數 3156
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 1982 於 2013-8-5 23:59 發表

言論總是自由,五官亦是自由自主,對於某人的回應眼不見為淨,言論才可以有其他的可能.
留下是版主的金精火眼的監視.

--->睇真D啦, 好精架, 油條一條, 又滑又賴皮, 一句"呵沒比較過" 就當答咗. 唔係妖, 但心胸心地如何, 可見一斑.
之前兩個POST, 被人串/人地覆覆下覺得無意思覆, 而果兩個POST比較要求更合理的回應, 有人咪收皮囉; 呢個POST講愛情, 又有人覆/認同, 有人咪飄飄然咪有癮囉, 而且個TOPIC易D有位入嘛 XDDDD

RIP所有為情自殺者. 樓主日日招魂, 我好希望佢唔係我之前講的心地唔好搵人地的死來証明自己個POST, 如果比我講中, 唔知會唔會搵樓主傾下計

無頭像
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 3945
用戶失蹤天數 3900
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 1982 於 2013-8-5 23:45 發表

樓主, 收手喇~

誰跟我討論了甚麼?

唔明.

=======================================
言論總是自由,五官亦是自由自主,對於某人的回應眼不看為淨,言論才可以有其他的可能.

無頭像
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 3945
用戶失蹤天數 3900
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 1982 於 2013-8-5 23:59 發表

誰呀?不防直言.

不過,如果唔係回應我,只係我口多 .可以不理....

你甘講有啲/ 不過我沒有宗教信仰.

=========================================
言論總是自由,五官亦是自由自主,對於某人的回應眼不看為淨,言論才可以有其他的可能.

無頭像
spolaw
註冊會員

帖子 311
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4298
用戶失蹤天數 3684
狀態 離線
202.140.108.63
I dare to tell 2013 that obviously 1982 is talking about you.

Tell me if I get it wrongly

無頭像
註冊會員

帖子 83
用戶註冊天數 3945
用戶失蹤天數 3900
狀態 離線
i don't know.

it is weird.

correct the wrong word.

========================================

無頭像
註冊會員

帖子 1835
用戶註冊天數 4270
用戶失蹤天數 3156
狀態 離線
112.120.69.184

QUOTE:
原帖由 2013 於 2013-8-6 09:49 發表
i don't know.

it is queer.

========================================

嘻樓主我都想問問, 你以上段野講緊邊個呢 XDDDD

你知啦, 我覆咩, 就算係真心討論都好, 你都唔覆我喎

我都唔想"誤會" 你架嘛 XDDDDD 你五官自由自主到大智若愚, 我就無你功力同臉皮深厚

我呢D有話直說. 你有咩咪講囉

樓主原來一直無同人討論D咩, 師傅明白了! 自己自說自話. 活係自我世界幾好. 網路可以滿足你. 現實世界就不行了. 無敵是最寂寞!

樓主好似只睇得起大詩人, 可能認為呢D係SAME LEVEL? 可惜詩人無興趣再覆

呢個行為令我想起一個舊BLURF的故人, 叫佢H君啦

當年H曾經好活躍舌戰, 通常都係大詩人開口時, 佢又去附和一番, 外人唔知情以為佢地係FD

後來忽然H無咗影. 之後知道佢FB同人嘈交. 話咩人唔應該RELY ON討論區, 佢好似好開心BLURF死咗, 講講下忽然爆出來因為係討論區識了一個令佢雞毛鴨血的EX. 之後又同一班打算攪LES刊物的人FB嘈.

唔知點解樓主令我想起呢個H

====================================
派膠就是ON9, 五官都分明知覺膠味, 對於某人的呻吟聽一次笑一獲, 膠物才可以有其他再造的可能. 留下是看官的理智邏輯的評鑑

此網站將關閉,請到 www.limehk.com