標題: [愛情] del
無頭像
unknown
註冊會員

帖子 4
註冊 2013-7-6
用戶註冊天數 3919
用戶失蹤天數 3902
狀態 離線
119.246.109.80
Let it be..

無頭像
sayit
註冊會員

帖子 45
註冊 2012-9-22
用戶註冊天數 4206
用戶失蹤天數 3522
狀態 離線
183.179.179.240
你真的愛她嗎? 想和她一起嗎?
問問自己的心意, follow your heart

無頭像
unknown
註冊會員

帖子 4
註冊 2013-7-6
用戶註冊天數 3919
用戶失蹤天數 3902
狀態 離線
我唔知係愛定習慣。。。

山貓
註冊會員

帖子 123
註冊 2013-2-21
用戶註冊天數 4054
用戶失蹤天數 3847
狀態 離線
183.179.190.127

QUOTE:
原帖由 unknown 於 2013-7-21 23:37 發表
我和她繼繼續續已經兩年,當中有幾個她的出現同時亦有幾個他。偷食已經不知不覺成為習慣,矛盾既係清楚知道自己鍾意既明明係女但好奇心卻要我去嘗試男。
每次愉食完都有種好dirty既感覺,連自己都唔識形容。
...

confuse?其實你自己個心點諗、想點唔係已經寫哂出黎勒咩?
意見係你現在只欠一個決定+行動,不是嗎?

無頭像
Trespasser
註冊會員

帖子 104
註冊 2012-8-19
用戶註冊天數 4240
用戶失蹤天數 3477
狀態 離線
218.103.155.253
似乎你另一半想用誠意打動你, 但你偏向不為所動

如果樓主認為自己未玩夠而玩夠左之後留響自己身邊亦唔係想係依家呢個, 咁不如早早放手, 大家日後仲做到朋友

題外話, 如果你另一半知你有偷但都咁樣對你, 佢真係好偉大

無頭像
unknown
註冊會員

帖子 4
註冊 2013-7-6
用戶註冊天數 3919
用戶失蹤天數 3902
狀態 離線
如果分開左,佢會不斷搵我令我心軟。

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4249
用戶失蹤天數 3136
狀態 離線
203.198.147.7
唔知你直接講同佢一齊時同男同女都攪過, 亦覺得段關係食之無肉(2年已經淡)棄之有味(佢對自己太好)佢仲會唔會跪求你心軟????

無頭像
rx7
註冊會員

帖子 38
註冊 2012-10-5
用戶註冊天數 4192
用戶失蹤天數 3844
狀態 離線
59.188.26.168

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2013-7-22 11:28 發表
唔知你直接講同佢一齊時同男同女都攪過, 亦覺得段關係食之無肉(2年已經淡)棄之有味(佢對自己太好)佢仲會唔會跪求你心軟????

haha...講到咁絕...真係咩人都死心啦

hattricks16
註冊會員

帖子 1178
註冊 2012-7-15
用戶註冊天數 4275
用戶失蹤天數 3849
狀態 離線
173.181.16.218
You know, the more I read about this threat the more disgusted I get, you cheated on her with other women AND men, though you said you feel dirty, but you continue on doing it.  You claim you're tired of the relationship, but she continues to love you, and you can't leave.  Are you really that confused and don't know what to do, or are you bragging?  Want some advise, for all that are holy, please have mercy on her, tell her the truth about your transgressions and let her go

無頭像
witch
註冊會員

帖子 37
註冊 2012-7-17
用戶註冊天數 4272
用戶失蹤天數 3827
狀態 離線
14.0.208.46
樓主你係咪誤會左呀,confuse呢個字應該唔係咁用㗎啵,你一啲都無confuse呀,你好清楚自己點諗丫,你嗰啲叫做貪,你明知自己根本唔愛佢,你不過貪對方對你既好,對你既縱容(無錯,係縱容唔係包容),對你既死心塌地,貪做好人呢個角色但係你根本係一個衰人。

你呢番說話佢知唔知㗎,唔知咪照直講一次比佢聴,等佢狠狠咁死心,咁佢應該唔會再煩你,等你咁難做。

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4249
用戶失蹤天數 3136
狀態 離線
203.198.147.7
樓主, 應該是CONFUSED先啱呀. ADJECTIVE XDDDD

無頭像
註冊會員

帖子 570
註冊 2013-6-5
用戶註冊天數 3949
用戶失蹤天數 3852
來自 HK
狀態 離線
202.140.78.241
—個願打,—個願捱,天生—對

simplelife
註冊會員

帖子 288
註冊 2013-3-24
用戶註冊天數 4022
用戶失蹤天數 3535
狀態 離線
222.167.188.15
You dun deserve her love, if you want to break up with her, just do it, no more excuse pls!!! I just wondering what kind of advise that you want to hear.......
唔好再搵藉口幫自己開脫或令自己好過D

無頭像
runaway
註冊會員

帖子 116
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4279
用戶失蹤天數 3785
狀態 離線
202.140.108.95
妳都識講浪費時間啦,不過人好犯賤,又要威,又要帶頭盔,又要做,又唔識處理。其實妳根本不用說咁多,直接比個post佢看,說是妳開post 的。比左partner 睇再上來講啦!

carcar
版主

帖子 771
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4279
用戶失蹤天數 3857
狀態 離線
218.250.79.86

QUOTE:
原帖由 runaway 於 2013-7-22 22:57 發表
妳都識講浪費時間啦,不過人好犯賤,又要威,又要帶頭盔,又要做,又唔識處理。其實妳根本不用說咁多,直接比個post佢看,說是妳開post 的。比左partner 睇再上來講啦!

hahaha

btw, 人總係貪,但唔好亂上床
同埋唔好拖住佢吧,俾自己盡情玩下先
0係未去到對方最底線時放過佢,第時妳玩夠時仲可以搵返佢
到真係無力挽回時,再回想對方既付出已太遲

無頭像
unknown
註冊會員

帖子 4
註冊 2013-7-6
用戶註冊天數 3919
用戶失蹤天數 3902
狀態 離線
嗯,多謝咁多位姊妹既意見,呢兩日我諗得好清楚,自己真係太過份,我會同partner坦白,之後既時之後再算,就算佢唔原諒我,都係我應得既,因為我真係對佢太差  Thanks again.

此網站將關閉,請到 www.limehk.com