標題: [其他] HOCC演唱會海報個look索到!!!!!
雨花
註冊會員

帖子 146
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4278
用戶失蹤天數 3866
狀態 離線
183.179.86.40

真係索到連我le個P都心動

只是正式上陣前,雖然何韻詩之前看過幾個造型,但沒想到當造型師拿出Nu Bra,要求她上半身全裸,讓何韻詩當場「尖叫」,直說「不是吧,真的要這樣嗎?不好吧!」但最後在專業造型師安排下,接連拍攝幾張照片後,才讓何韻詩放心。

過去她造型大多給人中性感覺,如今也有突破的性感,她坦言公開自己同志身分後,希望打破框架,給人新的感受,而演唱會海報就是第一步。除露性感外,她在拍照時幾乎素顏,只有化底妝,其他眼線、假睫毛等都沒有,也讓她自豪擁有好膚質

【2013/07/23 聯合報】@ http://udn.com/

全文網址: 何韻詩裸身尖叫 性感藏不住 | 流行音樂 | 娛樂追星 | 聯合新聞網 http://udn.com/NEWS/ENTERTAINMEN ... shtml#ixzz2ZsCu3VqZ
Power By udn.com

無頭像
Onelastchance
註冊會員

帖子 5
註冊 2013-5-5
用戶註冊天數 3980
用戶失蹤天數 3875
狀態 離線
202.55.51.252
Is it just me or does she look very different?

無頭像
starownerlok
註冊會員

帖子 24
註冊 2013-7-5
用戶註冊天數 3920
用戶失蹤天數 3796
來自 香港
狀態 離線
222.167.230.7

QUOTE:
原帖由 Onelastchance 於 2013-7-24 01:13 發表
Is it just me or does she look very different?

agreed, she looks different

difficult4
註冊會員

帖子 464
註冊 2012-9-26
用戶註冊天數 4201
用戶失蹤天數 3831
狀態 離線
183.178.57.228

QUOTE:
原帖由 starownerlok 於 2013-7-24 04:20 發表

agreed, she looks different

i just can't recognise her at all!

無頭像
qwaszx
註冊會員

帖子 3
註冊 2012-8-31
用戶註冊天數 4228
用戶失蹤天數 3859
狀態 離線
27.109.143.198
覺得唔似佢可能係因為佢無眼妝,,
因為平時佢d眼妝都幾深~~
我見網上有d人話佢似朱茵
搞到我都覺得有d似,,特別係對眼

雨花
註冊會員

帖子 146
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4278
用戶失蹤天數 3866
狀態 離線
183.179.86.40
我又未至於認唔到佢。
反而覺得好似佢初出道咁啊。

無頭像
yanyan12345
註冊會員

帖子 442
註冊 2012-7-14
用戶註冊天數 4276
用戶失蹤天數 3837
狀態 離線
113.80.20.122
以現在既化妝品科技...要似邊個都可以....初出道既佢,由形象,五觀,到面部輪廓都好大改變.....為左食倒個市場觀眾.....我係佢經理人都會要求佢咁做........

但問題係...平民百姓化妝...攪到自己呀媽都唔認得...咁樣係好無謂,,,.....

算係另一種騙術...

此網站將關閉,請到 www.limehk.com