標題: [朋友] 識岩傾既朋友仔 (25﹣30歲比較好)
無頭像
印度人
註冊會員

帖子 25
註冊 2012-9-27
用戶註冊天數 4201
用戶失蹤天數 2675
來自 hk
狀態 離線
219.78.94.83
我發現我同呢個圈既人好似左節,大家講既交友APP我都唔係好知。蝴蝶又未聽過,OUT 添, haha。其實年紀大,開始發現好多人與事都係奇奇怪怪(可能係自己個人奇怪就真)
我係好想識多D LESI既朋友(我意思係地認清楚自己既方向,
唔會覺得俾人知自己取向有猶豫同埋覺得有問題既人)
講下自己先,由舊BLURF 十幾年前開始就覺得lesi既文化愈黎愈複雜,大家曾經都好珍惜呢個地方, 然後又突然將Blur-f 變成互相批鬥既地方, 有時見到唔開名既post又覺得幾好笑,仲見到大家鬼馬既一面 。近期有感而發, 同自己一個識左十年以上既好朋友傾開, 點解我地兩個既生活圈子咁窄, 來來去去都係得果幾個朋友, 除左我地大家都知自己個人有Dmean (把口衰衰, 會嘲笑下人) 其實我又覺得我地算係好人。我本身係個30歲既老B, 朋友A就係30歲既老G, 大家身邊既朋友都係以結婚生仔視為終身事業既女人,有時我地兩個會覺得同佢地格格不入。我地身邊有幾個都係lesi既朋友, 佢地大家都會有一班都係Lesi 既朋友, 每次睇到人地一班FD出黎都會好羨慕, 人地Keep到咁耐既關係。呢排我地見到身邊一個朋友既朋友, 佢地成班人去旅行,好開心。
D原素加加埋埋, 令我衍生到想識多D年紀差唔多, 志趣相投既朋友。不過俗語有云,莫道你在選擇人, 人亦能選擇妳, 有幾種人我本身係幾抗拒的, e.g: 一星期要飲足七日野, 喜愛夜蒲果D, 有D就係搵朋友著數, 食飯又唔俾錢, 又叫人地諗, 諗完又話人地揀得唔好呢D。公主病, 要人地就哂佢地, 無車無樓就嫌棄人地果D。我同朋友A都係好普通既人, 只係想識多幾個岩玩岩傾, 對生活有熱情, 有要求既人。如果大家都想識朋友又唔嫌棄我老既話, 不如PM我啦, 我希望識到你地。Thanks~~

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4249
用戶失蹤天數 3136
狀態 離線
112.120.69.184
希望你呢次識LES朋友唔會再次令你失望+更覺得D人真係人心不古甚少情慾橫流啦....

無頭像
印度人
註冊會員

帖子 25
用戶註冊天數 4201
用戶失蹤天數 2675
來自 hk
狀態 離線
多謝妳呀,其實都無話希望定失望既, 凡事唔好抱太大期望就可以。而且暫時都無任何人PM我, HAHAHAHAHA.

無頭像
KanT
註冊會員

帖子 21
註冊 2013-8-21
用戶註冊天數 3873
用戶失蹤天數 3850
狀態 離線
210.6.85.33
D 字使唔使咁....... 巨....

無頭像
coincidence2
註冊會員

帖子 1835
註冊 2012-8-10
用戶註冊天數 4249
用戶失蹤天數 3136
狀態 離線
203.198.147.7

QUOTE:
原帖由 印度人 於 2013-8-27 23:12 發表
多謝妳呀,其實都無話希望定失望既, 凡事唔好抱太大期望就可以。而且暫時都無任何人PM我, HAHAHAHAHA.

一係你去LIME開POST, 一係就BUTTERFLY啦

無頭像
印度人
註冊會員

帖子 25
用戶註冊天數 4201
用戶失蹤天數 2675
來自 hk
狀態 離線
唔好意思, 我都唔知自己POST果日CLICK錯咩野, 平時用開WINDOW機, 早兩日用左表妹部MAC, 完全唔知自己做緊乜咁, 嚇親人, HAHAHA.

carcar
版主

帖子 771
註冊 2012-7-11
用戶註冊天數 4279
用戶失蹤天數 3857
狀態 離線
42.98.66.123

QUOTE:
原帖由 coincidence2 於 2013-8-28 16:57 發表

一係你去LIME開POST, 一係就BUTTERFLY啦

誠意歡迎到http://limehk.com

無頭像
yanyan12345
註冊會員

帖子 442
註冊 2012-7-14
用戶註冊天數 4276
用戶失蹤天數 3837
狀態 離線
125.88.77.31
咁大隻字,一定係雞乸寫既!