標題: [其他] 呢度就快關門?
無頭像
stofu
註冊會員

帖子 83
註冊 2012-7-18
用戶註冊天數 4272
用戶失蹤天數 3863
狀態 離線
112.119.41.161
驗證完,想CM又話要驗證……
都係過多幾日再返去睇下啦,
希望到時搞掂左D問題

無頭像
smallpotato
註冊會員

帖子 51
註冊 2012-10-7
用戶註冊天數 4191
用戶失蹤天數 3868
狀態 離線
61.92.92.109
救命-_-
手多多學人用yahoo-.-
點知yahoo 同我用仕名諗住改番名點知改唔到-.-
又搵唔到logout 係邊-,-
救命好柒呀用全名

無頭像
chanwk
註冊會員

帖子 118
註冊 2012-7-23
用戶註冊天數 4267
用戶失蹤天數 3847
狀態 離線
113.254.109.58
本身諗住申請, 但係咁話無效, back返又要再打過D野, 又係無效...
我決定放棄.-__________-!!!!!!!!!!!!

無頭像
raeho
管理員

帖子 454
註冊 2012-7-9
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3700
狀態 離線
123.203.171.165
"已進行測証, Yahoo 可 收到驗證 email .
如果你等了數分鐘仍收不到email , 可能點擊"個人資料"--> "密碼安全"--> "重新發送驗證 email " (在你email 下面).
其他收不到驗證 email 的也可以嘗試這方法.
同時請check check 你的 spam

如果24 小時後仍然收不到驗證 email, 請email 至於 limehk.forum@gmail.com , Admin 會人手驗證 email

此外, 可考慮使用 facebbok, yahoo, google 直接登入. 不過小心會顯示你的註冊名字. "

無頭像
raeho
管理員

帖子 454
註冊 2012-7-9
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3700
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chanwk 於 2013-8-26 22:33 發表
本身諗住申請, 但係咁話無效, back返又要再打過D野, 又係無效...
我決定放棄.-__________-!!!!!!!!!!!!

sorry abt it. which part 無效?

無頭像
nothin
註冊會員

帖子 76
註冊 2012-10-19
用戶註冊天數 4179
用戶失蹤天數 3744
狀態 離線
202.85.45.101
估唔到咁耐無上黎, 一上黎就話要轉"豆".......

無頭像
rx7
註冊會員

帖子 38
註冊 2012-10-5
用戶註冊天數 4192
用戶失蹤天數 3844
狀態 離線
59.188.26.168
我咩都打曬....佢剩係話得email 地址無效.....提交唔到wor

EMAIL 我試過yahoo 同hotmail 都唔得呀

無頭像
scandal
註冊會員

帖子 93
註冊 2013-3-12
用戶註冊天數 4034
用戶失蹤天數 3854
狀態 離線
113.253.52.45
the new website is better.

無頭像
raeho
管理員

帖子 454
註冊 2012-7-9
用戶註冊天數 4280
用戶失蹤天數 3700
狀態 離線
new notice from Lime

網站初開,而且我地是使用最新系統和配備不同功能, 如有各種問題, 請大家見諒..

現經測試有很多問題例如是會員自動退出問題其實是會員所使用的電腦系統或我地使用的x3 系統不能及時更新的問題, 這些問題一般經一段時間後會自動解決 你亦可嘗試delete 你電腦的cache.

但是, 如果問題持續24小時以上或你確認不是更新的問題, 請會員於求助區解釋情況, 我地會修正.

謝謝大家體諒!

此網站將關閉,請到 www.limehk.com