標題: [愛情] 無意中讀到,大家點睇
無頭像
JenniifaC
註冊會員

帖子 8
註冊 2012-8-25
用戶註冊天數 4271
用戶失蹤天數 4054
狀態 離線
1.36.215.227
王貽興還是我當初欣賞的那個他..感動..

唔主張食回頭草
畢竟呢株草,牽扯到既實在太多
無謂再令自己受傷,反正已經勇敢咁向前走了..

無頭像
小琳
註冊會員

帖子 83
註冊 2012-8-26
用戶註冊天數 4271
用戶失蹤天數 3906
狀態 離線
168.70.38.66
我想...
看完後, 突然總結了...
愛的反面不一定是恨, 不一定不愛了就會恨,
但恨, 不能說一定還愛, 但是是還放不下吧...
到一天你對一個人沒感覺了, 或者不可置否了,
就是過去了.
不一定要恨完才能繼續好好戀愛,好好生活,
但一定要恨時也好好愛自己,好好生活...

小久
註冊會員

帖子 60
註冊 2012-7-12
用戶註冊天數 4315
用戶失蹤天數 3985
狀態 離線
220.246.13.17
D人永遠只會向後望,唔識向前看

"我問她最愛的是誰,她說是我。"真係真心登人地個女朋友慘

都分左手,講咩家人姐,一齊果陣認你做老婆添啦,分左手就咩都唔係
o係我眼中除非有血緣如果唔係點都唔會係家人
我一直相信結婚都可以離婚,唯有家人就算斷絕關係佢地都仍然同你有血緣

果d仍然關心ex,又話當ex係家人既人,係永遠都咁自私
有無諗過現任感受?!

呢d咁既說話,完全唔係正路"朋友關係"會講既野

既然內容都唔似朋友,就根本唔適合做朋友,唔好話咩家人朋友咁虛偽啦...唔純潔既友誼完全唔係友誼

無頭像
spolaw
註冊會員

帖子 311
註冊 2012-7-13
用戶註冊天數 4314
用戶失蹤天數 3700
狀態 離線
95.141.28.51

QUOTE:
原帖由 小久 於 2012-8-30 10:03 發表
D人永遠只會向後望,唔識向前看

"我問她最愛的是誰,她說是我。"真係真心登人地個女朋友慘

都分左手,講咩家人姐,一齊果陣認你做老婆添啦,分左手就咩都唔係
o係我眼中除非有血緣如果唔係點都唔會 ...

我覺得, 已經有女友又同EX講最愛是EX, 無非都係想偷食/將EX變二奶

總之, 就是動機不純正

此網站將關閉,請到 www.limehk.com